02.04.2011 SaVe – TKB 7-3

Noooh…Kjauklahdessa hjuhtikuisen sjumuinen lauantaiaamu oli lähtökohdiltaan taputtelua V-divarin kärkisijoja ajatellen. Hyrylle riitti sarjan voittoon 2 pistettä ja seitsemän pelin voittotuubissa olevalle SaVelle ”rutiinisuoritus”. SaVe kohtasi ensimmäisessä pelissään nousukarsintamahdollisuuden omanneen sarjakolmosen Tuskaklubin. Tarkka sotastrategia oli laadittu KUOLEMAN PELIIN Mikko ”Putin” Toiviaisen ja Harri ”Garpatzov” Jokisen toimesta. Ja laajuuttahan SaVen vastuunkannossa viimeaikoina on ollut kuin Venäjällä ja itsevarmuutta kuin itse Nikolai II:lla.

Pelin ensi minuuteilla aisti jo kylmän sodan luonteen. Lähtölaukauksen ottelulle ja avauserän ainokaisen pommitti SaVe-raketti Mika ”Gagarin” Rautio. SaVen iskiessä suurempaa vaihdetta silmään toiseen erään, hurjan ylivoiman päätteeksi Antti ”Dostojevski” Sauvola kirjaili Ville ”Tolstoi” Kankkusen heittämän ”blinin” maalin edestä sisään. Todellista shakkikiekkoa taituroiva Lasse ”Kasparov” Mikkonen siirsi parisen kertaa lähettinsä viistosti ylänurkiin. Toni ”Kafelnikov” Halonen antoi puolestaan kertaalleen drive-volleynsa laulaa ja Vesa ”Tsaikovski” Herranen sävelsi kahteen kertaan loistoteokset ketjukaveriensa verenseisauttaja Elias ”Rasputin” Tammelan ja tykkimies Pekka ”Arshavin” Vihannon lapaan. Saiput miehiin. Erätauolle lähdettiin turvallisen tuntuisissa 7-1 -numeroissa. Viimeinen erä olikin sitten sielukasta pjuolustamista ja dramaattista jalivoiman tappamista. TKB osui erässä kahdesti, vaikkakin jälkimmäinen osuma hyväksyttiin päätös sireenin jo soitua sekunti sitten. Lopputulos 7-3 ei kerro vielä totuutta pelistä… 7-2 kertoisi. 😉 Salut!