5.4.2014 turnausraportti

Elokuvasalin valot pimenee… Kride kiroilee 3D-lasien kanssa ja Vesaa 3D-valinnasta, Ilmarin hopeatoffeeinen hengitys säestää lähi-ilmastoa, Mats ja Lasse mässyttää karkkia kuin viimeistä päivää, Sauvola poppareita, Ville vetää kolaaa…sitten SHOW ALKAA!!!

Kuusi tuntia aiemmin……

Varma kevään merkki on se että Välimeren alueella talvisateet loppuvat, Suomessa ajoneuvoihin vaihdetaan kesäkumit, västäräkki ilmaisee itsestään ja se että Sairaalla Vedolla on KUOLEMANPELI, joka määrää kohtalon ensivuoden sarjapaikasta..

Poikkeusta ei tehnyt tämäkään vuosi. Sairaan ”ateenalaiset” Veto kohtaisi pian pisteen yläpuolella majailevan persialaisilta haiskahtavan ”wannabe chucknorris” Gusanoksen.

Raastavan väkivaltainen kausi oli vienyt viimeisestä taisteluista SaVen päällikkösoturi Ilmari ”Leonidas” Norpan kaaduttua kausiflunssa-Xerxesin nuoleen, miekan terällä viillon kasvoihin saaneen – (oikeestirannevaivaisen) Oskar ”Dilios Saarnon, sekä rakkaansa perässä kukkuloiden taakse juosseen Erno ”Ephialtes” Mäen.

Vain minuutteja ennen peliin…. Veren suussaan maistaneet punaiset savelaiset kuuntelivat tarkoin ennen peliä Lasse ”Themistocles” Mikkosen teesejä. Vielä ohjauspelin merkitys saati puolustuskurin tärkeyden painoitus ei hiljentänyt mahtavia joukkoja – taihi le professor Vihannon lanseeraamaa K.I.S.S-teemaa… tarvittiin järempiä keinoja: Vasta klassikoksi muodotunut ”teidän ei ole pakko olla täällä”-puhe hiljensi sen rääväsuisimmankin savelaisen. (Maten)

Ohjauspeli toimi alusta saakka, puolustus oli tiivistä. Teesit vietiin tantereelle.

Sankari-soturi Toni ”Astinos” Halonen oli saapunut varjojen mailta pelastamaan SaVen-soturit häpeältä….persialaisten sarjaan femmaan… Ja vei hienolla kudilla mustapaidat 1-0 johtoon.

Spartalaisuuden ilmentymä Pekka ”Stelios” Vihanto kiitti ja tuplasi johdon maalintakaa rynnistäneen Mika ”Captain” Ilmoniemen tarjoilusta. Näissä lukemissa päästiin tauolle.

Pahat Gusanokset kiristivät otettaan, ja toisen erän alku mentiin heidän vyöryttäessään hyökkäyksiään ja maalia vartoinut ”mafiooso” Krister ”Aesyklos” Talvinen joutui kaameaan noulisateeseen, joista kaksi sujahti muurien väärälle puolelle.

Vihannon vanhanaikainen hylättiin koska Villeä ajeltiin maalinedessä selkään…tätä Halonen ei hyvällä katsonut ja pisti pisteen touhuille. 3-2 hyväksytyllä vanhanaikaisella ja 4-2 napakalla kudilla. Vielä kun Vihanto kaikesta sisuuntuneena hassutti omalla ”soolomaalillaan” sik-sak-naps-klopsvastustajanmailaanjasiitäkimmokkeellaylänurkkaan ja uransa toistaiseksi viimeistä turnausta pelanneen Antti ”onemoreyear!” Sauvolan luritus muodosti lopputulokseksi kauden tärkeimmässä ottelussa 6-2 numerot SAIRAALLE VEDOLLE!

Toinen taistelu hävittiin ensimmäisen ottelun väsyttäminä 5-2 kuin 300:n alivoimaiset spartalaiset, vaikka vastustajia olikin vielä vähemmän….. kuusi. Maalareina tässä Ville ”Spartacus” Kankkunen ja Toni ”brand-new-spring” Halonen.

Iltahämärtyy Santa Fén edustalla… Kankkunen saa tekstarilla tiedon, että vastuuturnausta järjestänyt on rusikoitu maanrakoon 8-7 lukemin Marathonin edustalla jossain päin Masalaa.. ja Panda-karhuset hyytyivät 3-3 numeroihin. Tämä aiheuttaa pienimuotoisen riemun ja viimeiset 7 savelaista suuntaa Sports Academyyn ansaitulle ohrapirtelöiselle. Vesa ”QueenGorgo” Herrasen turnauksen jälkeinen kiteytys ”paskinkausi-ikinä!” antaa pisteen kaikelle tälle.

Save nousee putoamisviivan paremmalle puolelle… ja ensi kaudella…. Ensi kaudella paikka nelossa. Silloin… PREPARE FOR GLORY!

Julkaistu kohteessa SaVe peliraportit 2013-2014
Close Bitnami banner
Bitnami