12.1.2013 Save – Kasvu

12.1.2013 Save – Kasvu

 

 Jälleen kerran Esport Areenalla Save taistelee sarjapisteistään. Tällä kertaa vastaan asettuu ensimmäisen kierroksen viimeinen vastus, 3. viimeisenä lohkossa majaileva Kasvu.

Kasvulla on ottelun alkaessa vain 1 vaihtomies joten lönköttelyä on luvassa. Tokihan tähän kävelyyn tarvitsee Saven lähteä mukaan, perinteet velvoittavat. Pallo ei myöskään pysy pelureitten lavassa ja hätiköityä ratkaisuja tehdään.

Kasvu käy täräyttämässä pakolliset 2 maalia yhdeksässä sekunnissa(se kuuluisa Musta Hetki) Saven maalin perukoille ennen kuin peli-into löytyy. Kolmaskin maali on kuitenkin Kasvun tekosia; vastustajan maalivahti saa nimensä maalintekijöiden listalle heittämällä pallon Save maalia kohti josta puolustajan avustuksella pallo pyörähtää verkkoihin.

Tässä vaiheessa toimitsijoiden keskellä aletaan jo laittaa isolla kädellä panostusta Kasvun puolelle voittajaveikkauksessa. Antti ”Espoon ihme” Sauvola on kuitenkin eri mieltä ja täräyttää Saven ensiosuman maalinedustalta. Kolmanteen erään mennään Kasvun 1-3 johdossa.

Saven herättyä ”Tääl on peli hei!” – huutojen ja vastustajan maalien jälkeen pelaamaan alkaa tulosta syntyä. Pallo liikkuu ja miehetkin mutta vain toisessa joukkueessa. Saven nostaessa prässiä Kasvun pelaajat väsyvät ja liike vähenee, pikku sika ja pallon heittäminen pois alkaa. Ensin Toni ”Näpy” Halonen täräyttää hienon ylivoimakuvion jälkeen paikaltaan maalinedustalta pelin 3-2 ja hetki myöhemmin Heikki ”Kiikaritveks” Vento näpäyttää pallon ainoaan oikeaan paikkaan eli takaylänurkkaan suoraan juoksusta 3-3. Pikaisella aikataululla tilattiin vielä 4-3 osuma Ville ”KutejaViivalta” Kankkuselta. Savelle vapaa lyönti vastustajan maalista katsottuna etuvasemmalta, vastustajalta yksi mies muuriin. Ville päättää kuikuilun jälkeen käyttää kuviota ”A1” eli oma veto kun kerran tilaa on. Tähtäys, lukitus ja tiukka kuti muurimiehen ohitse ja maalivahti on voimaton!  5-3 päästään ei-savemaisesti vastahyökkäyksestä, Ilmis riistää pallon vastustajalta ja koukkaa oikeaan laitaan, samalla Vesa ”Senõr” Herranen hiipii maalinedustalle. Ilmis juoksuttaa pakkia maalin kulmalle ja antaa nappisyötön Vesalle, Vesa ei erehdy!   Goooooooolll!

 Kasvu yrittää vielä aikalisän avulla valaa puhtia itseensä, mutta eihän siitä mitään enää tullu. Ottelu taputeltu, kaksi pistettä nihkeän esityksen jälkeen. Kolmas erä 4-0 Savelle.

Save – Kasvu 5-3

alt alt alt alt

 

Julkaistu kohteessa SaVe peliraportit 2012-2013
Close Bitnami banner
Bitnami