14.01.2012 SaVe turnausraportti 5/9

Eipä jäänyt turnauksesta paljon jälkipolville kerrottavaa, kun allekirjoittanutkaan ei muista koko turnauksen sisältöä. Mutta jos nyt en ihan väärin muista niin Mikkos Lasse kompasteli aloituksessa ja yhdeksän sekuntia myöhemmin Pirkka Lind – Timo ”MyllypuronNiedermayer” Javanaisen välistä rynnisti Laineen Kalle, lakaisten pallon ohi Teemu ”rebornDonBeaupre” Miettisen.

AC-pelin jokerihurmokseen jäänyt Pirkka ”­­­­­­AlberganWaldeImmonen” Lind pamautti pallon kuitenkin terävästi verkkoihin avauserän loppu puolella Mikkos ”Vantaan”OJ”Päällikkö” Lassen paikatessa alun nukkumistaan. Antti ”RuslanFedotenko” Nikula siirsi kahdella osumalla Lightningin johtoon Jyri ”jyrimarttisenjapetterinummelininlapsi” Marttelin… ei kertakaikkiaan mitä shittii… 😀
SaVe rynnisti ja rynnisti… mut hei, same old. Ilman maalivahtia saatiin Lightning puolustukseen pientä paniikkia loppuun Markus ”AriSvang” Björnbackan ohjatessa pallon maalivahdin läpi verkkoihin. Maalinteko tökkii nyt joka sektorilla, vaikka peruspeli onkin ihan kunnossa.  Pilli vihelsi viimein ja niukka 3-2 tappio oli valmista.

Touché. Ongelmat jatkuivat HyRyä vastaan, vaikkakin peli oli ilmeeltään napsun verran hyökkäävämpi. Herras ”Fanduls” Veskun ja uuden kevään löytäneen Markus ”1+1” Björkbackan tolpankautta sivalluksella SaVe pääsi ensimmäisen tauolle 2-2 numeroissa. Toiviainen ja Norppa heitti maalit mieheen, mutta se ei riitä kun omissa soi. Trendiksi jälleen muodostunut kirvelevä maalin tappio SaVelle 4-5 ja ensimmäisen kerran urheiluhistorian aikana HUONOMMAT joukkueet voittivat pelit.

Julkaistu kohteessa SaVe peliraportit 2011-2012
Close Bitnami banner
Bitnami