16.11.2013 SaVe II – Kisla 4 – 3

Toisessa pelissä vastaan asettui Kisla. Savelaisten jalat kulkivat jonkin verran raskaammin kuin aamupelissä ja virheitäkin tehtiin. Saven 1-0 johtoasema muuttui 1-3 tappioasemaksi, kun omassa päässä sorruttiin yksinkertaisiin virheisiin. Tilanne oli vielä 1-3 kuusi minuuttia ennen loppua. Sittemmin Save-debytantti Oliver astui parrasvaloihin ja taisteli kolme maalia vastustajan verkkoon, ja lopputuloksena oli 4-3 voitto Savelle.

Uskomatonta! Save II todellakin onnistui kääntämään kahden maalin tappioaseman voitoksi ihan muutama minuutti ennen pelin loppua. Onko uusi aikakausi alkanut?

Kahden voiton jälkeen joukkueessa oli huippufiilis ja Elias hengitti selvästi vapautuneemmin. Debyyttipelaajien huimien suoritusten (Oliver 4+0, Matti R 2+1) lisäksi myös vanha kaarti vertyi vähintäänkin hyvään suoritukseen. Java syötteli pisteet 0+3 ja molempien voittojen peruspilarina oli maalissa Timo W.