17.12.2011 FC BFC – SaVe II (1-3)

Aamutuimaan saapui punakone valmistautumaan sarjajumbon lyömiseen. Peli oli kuitenkin yllättävän tasainen ja puolet matsista meni 0-0 lukemissa. Se aika tarvittiin Mats-HP herättämiseen. YV-päättyi HP:n hienoon poikkariin Matsille, joka siirsi SaVe II:n helpon näköisesti johtoon. Kaveri tuli kuitenkin tokan erä räkä maalilla tasoisin. Matti ruoski tauolla taistelutahtoa ja lupasi ratkaisijalle saunaillassa viinaksia. Melko pian tästä innostuneena HP kiskaisi Frimanin vaparipassista ylämummoon. SaVen toisella YV:llä tasoitusta tarjottiin pian kahteen otteeseen tarjottimella, kuitenkin Tomin hieno lätkäheittäytyminen ja pallon torjuminen päällään esti tasoitusaikeen. Melko pian YV-lähti käyntiin Mats laittoi toisen YV-häkin kuinkas muuten kuin HP:n poikkarista. YV ja AV toimivat tänään hienosti. Hieno voitto!