18.11.2012 SaVe-IVU

Avaustappion aiheuttaman vit..sien vähyyden vuoksi seuraavalle vastustajalle päätettiin jättää antamatta minkäänlaista mahdollisuutta voittamiseen. IVU:lla oli heittää peliin vain 6 kenttäpelaajaa. Pelin alussa Save kuitenkin unohti itselleen antamansa lupauksen ja heitti avustavan köyden vastustajalle päästämällä joukkueen 0-2 karkumatkalle.

Erätauolla valmentajan pitämän oraalin exposition(palopuhe) pelästyttämänä Saven hyökkäyspelin räkä lähti liikkumaan ja tulosta syntymään. Toisen erän ensimmäisen maalin IVU pääsi kuitenkin läväyttämään ennen kuin Savelaiset viimeinkin heräsivät. Alle kuudessa minuutissa neljä maalia ja peli Savelle 5-3. Samalla kuului IVUlaisten selkärangasta koordinoitu naksahdus, nro 16:lla jotain naksahti myös päässä ottelun loppupuolen vahingoittamisyritysten perusteella.

Viimeisessä erässä IVU pääsi vielä kutittelemaan Saven jalanpohjia tekemällä 5-4 maalin ja aivan pelin lopussa Krister ”Brodeur” Talvisen ilmiömäisen hanskatorjunnan ansiosta vastustaja ei päässyt tasoitusta tekemään. Todella nihkeä peli, vastustajalla oli kuitenkin vain yksi vaihtomies. Laukaisukarttoihin vilkaisemalla näki yhden syyn mistä nihkeys löytyi; ensimmäisessä erässä IVU:lla 7 vetoa maaliin päin ja Savella 11 kertaa maalin ohitse. Pallonhallinta 90% Savella ja vastustajan puolella yhtäkään ruohonkortta ei jäänyt tamppaamatta ja jää oli täysin kulunut ottelun jälkeen, joten taululla olisi pitänyt olla aivan toisenlaiset lukemat. Myllypuron kentillä pelatut pelit ehkä tuovat liikaa mieliin harjoitukset, joten sykekin oli samanlaista.

SaVe – IVU 5 – 4