20.11.2011 SaVe – MasKi 5-3

Sarjataulukon mukaan SaVelle piti olla tiedossa kaksi rutiinilla voitettavaa peliä mutta jännäksi meni, kun molemmissa peleissä voittomaalit syntyivät vasta viimeisillä minuuteilla. MasKi keskittyi lähinnä puolustukseen ja vastahyökkäyksiin ja SaVella oli koko pelin ajan runsaasti maalipaikkoja mutta jälleen tehottumuus vaivasi. Peli näytti jo selvältä toisen erän puolivälissä 3-0 -johdossa mutta niin vain MasKi tuli neljässä minuutissa tasoihin. SaVen voitonhalu kuitenkin palkittiin 41. minuutilla kahden maalin myötä. MasKi näytti tyytyvän 5-3 -lukemiin, koska viimeiset 1:30 vajaalla pelatessaan eivät juuri edes yrittäneet enää taistella vaan SaVe sai kuluttaa loppuajan pois pitäen rauhassa palloa.