22.11.2014 SaVe II – Wolf 5-1

Kauden kolmas turnaus pelattiin Masalan maalaismaisemissa. Kakkosen miehistöön oli iskenyt pieni vajaus, mutta kaksi ehjää ja iskuvoimaista kentällistä saatiin kuitenkin aikaiseksi: Ensimmäisessä vahvaa paluukautta tehnyt Juho rakensi sentterinä peliä voimalaitureilleen Matti R:lle ja Jaakolle ”Jagr” Niilekselle. Toisena hyökkäysvitjana oli viime kaudella hyvään iskuun päässyt Jarnon trio, laidoilla Ville ja Miska. Ykköspakkiparina toimi Samu ja Java, kakkosena Matti ja Toni.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asteli niin ikään kuusi pinnaa neljästä ensimmäisestä pelistään hankkinut Wolf, jonka tiedettiin edellisissä peleissä mättäneen ihan kiitettävästi häkkejä. SaVe lähti otteluun alusta alkaen erittäin vahvalla sykkeellä, mikä johti kaksinkamppailuiden viemiseen hyvällä prosentilla sekä vastustajan vetojen erinomaiseen blokkaamiseen, mistä ensimmäisen pelin torjunut Petri esittikin erityiskiitokset. Hyvä ote pelistä johti alusta alkaen runsaisiin hyökkäyspään laadukkaisiin laukauksiin ja myös onnistumisiin, kun jo kolmannella minuutilla nähtiin Miskan ja Villen lähes 15 vuotta hiottu vaparikuvio. Erä loppupuolella Jagr onnistui ensin soolona ja melkein heti perään Villen maalin takaa tarjoilemasta namusta (tosin tarkoitettu Miskalle, joka olikin jo ehtinyt vaihtoon). Toisessa erässä jalka nousi vähän kaasulta, mutta Matti pääsi kuitenkin kasvattamaan vielä johtoa Juhon syötöstä. Kolmannessa erässä Wolf yritti lisätä tempoa mutta sortui heikkoon avauspeliin ja pallokin tuntui polttavan vetopaikoissa. Kertaalleen Petri joutui nöyrtymään kieltämättä kauniissa Wolf-vaparissa, mutta lopullisen niitin pelille ja hatun hatun päähänsä iski Jagr. 5-1 SaVe:lle vakuuttavalla esityksellä.