25.10.2014 SaVe II – Ylhäs 3-5

Kauden toisessa turnauksessa aloitettiin niin ikään kahden voiton pohjalta lähtenyttä Ylhästä vastaan. Periaatteessa peli oli ihan hyvän oloista ja hallittua, mutta hyökkäyspään tehottomuus oli suorastaan piinaavaa. Vedot olivat yksinkertaisesti aivan liian vähäisiä, heikkoja ja epätarkkoja. Vastustaja sen sijaan napsutteli hyvällä prosentilla palloa verkkoon ja toiseen erään mentiin 0-3 lukemissa. Matti K herätteli toiveita Okon syöttäessä kavennuksen, mutta tauolle mentäessä eroa oli taas kolmen maalin verran. Viimeiseen erään tultiin selvästi paremmalla otteella ja neljässä minuutissa oltiinkin jo nkavuttu maalin päähän, kun ensin Miska kiitti Ylhäs-puolustuksen töppäilystä ja perään Jarno napautti Matti K:n syötöstä. Mutta estämisjäähyn ottaminen ei välttämättä ole se paras tapa yrittää tasoitusta, vaan Ylhäs rankaisi ylivoimalla tylysti. Olihan siinä vielä viisi minuuttia aikaa tehdä tulosta, mutta jotenkin ponnettomiksi yritykset jäivät, joten kauden avaustappio paketoitiin 3-5 numeroin.