29.10.2011 Ranko – SaVe 3-3

Tiikerisalva oli tehnyt ihmeitä alkukaudesta loukkaantumiskierteessä painineelle voimapesä Petri ”locomotive” Lehdolle. Aggressiivisen karvauksen jälkeen kolmannella minuutilla Pekka ”almostMikeGartner” Vihanto riisti alimmalta vastustajalta pallon siirtäen sen heti uudestisyntyneen Pete ”JiriDopita” Lehdon lapaan, joka sivalsi oman reboundinsa brutalla pömpeliin. Tämän jälkeen taas pimeni kuin puoli yhdeksältä mummolassa. Ranko rankoi kolmesti ja viimeiseen erään lähdettiin tukalassa 3-1 tappiotilanteesta. Valmennuksen tauolla ammuttu tehopuhe näytti tuovan energiapiikin SaVen peliin. Nopeasti kolmannen erän alkuun Vesa ”look-a-like-Maroon5-singer” Herrasen moovit kuin Jaggerin rannetykityksen muodossa olivat liikaa Ranko-veskalle. Muutamaa minuuttia myöhemmin alkukauden maaliruisku Mikko ”practicallyRobertReichel” Toiviaisen punnerrus toi SaVen vielä tasoihin. Yksittäisenä eränä kolmas oli varsin mallikasta peliä, mutta harvoin yksi hyvä erä riittää voittoon – ei tälläkään kertaa painostuksesta huolimatta. Turnauksen saldo oli vaivainen yksi pointsi pistesuihkuun tottuneelle SaVelle. беда!