29.10.2011 SaVe – KaRu 2-7

Masalan estradille oli kokoontunut lauma barbaareja Exel, Unihoc tai Fatpipe merkkisin viikattein. Ainoana joukkueena puhtaalla pelillä kautensa aloittanut superjoukkue Sairas Veto sai ”vieraita” Kauniaisista. Kauniaisten Ruoska oli piiskannut itselleen avausturnauksessa ainoastaan pisteen, joten sisuuntuneiden granilaisten hurja taisteluilme lauantaiaamuiseen taistoon oli havaittavissa.

Viiden minuutin jälkeen ottelu näytti vielä olevan SaVen hallussa Toiviaisen ja kahden pisteen ”iltaa” nauttineen Ilmari ”Panzer” Norpan osumilla. Kahden maalin karkumatka kuitenkin ruoskittiin pian kiinni ja erätauolle mentiin KaRun 2-3 johtoasemassa. SaVen yritettyä puristaa vielä väkisin peliin mukaan, KaRu iski. Selkäranka murtui viimein kolmannen erän 2-5 alivoimamaaliin, josta ei nyt enää sen enempää. KaRu katkaisi sitten viimein sen SaVen maagisen 12 ottelua kestäneen voittoputken divarissa, mitä myös KaRun kundit äimistelivät ottelun päätyttyä. Lopputulos tylyhkö 2-7. Нифигасебе!