5.10.2013 Fortuna – SaVe II 4 – 0

Uusi kausi uudet kujeet. Melkoisesti viime kaudesta uudistunut (vähähiuksisempi 🙂 ) SaVen kakkospoppoo lähti ensimmäiseen turnaukseen Myllypuroon innokkaana vaikkakin harkkamatseissa vaivannut tehottomuus oli yksi suurimmista askarruksen aiheista.

Viime vuoden malliin arpa oli heittänyt avausvastukseksi Fortunan. Siihenpä yhtymäkohat jäivätkin:Vviime vuoden voittoisa avaus ei toistunut, vaan kohtalona oli selvänumeroinen tappio. Alku lupasi parempaa ja reilut puolitoista erää mentiinkin tasaisessa väännössä ilman maaleja, kunnes Saven puolustuksen virhe avasi tuhannen taalan maalipaikan Fortunalle ja niinpä toiselle erätauolle mentiin 1-0 tappiolukemissa. Kolmannessa erässä Saven tiivis pakka hieman hajosi ja Fortuna iski kolmesti heti erän alkuun.