5.10.2013 SaVe- SC-RR II

Viime ottelun 3. erän surkeus jatkaa kulkuaan seuraavassa matsissa, ensimmäisessä erässä vastustaja jyrää SaVen peräti 4-0! 2 ylivoimamaalia ja 2 muuten-vaan-hirveellä-säkällä-pinki-ponki-vedoilla.  Päät painuvat ja Savelaisten tahto romahtaa, ”leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä” –tuntuu olevan päivän teema.

Toisessa erässä Antti Sauvola nuhaisuudestaan huolimatta nostattaa vielä hetkeksi intoa Save-leirissä pamauttamalla suoraan Mats Sarelinin erinomaisen nousun (pallon riisto omalla alueella josta jalalla nousu keskiympyrän kohdalle) jälkeisestä syötöstä pallon tiukalla lämärillään P-pisteen kohdalta maalin etukulmaan vastustajan maalivahdin vielä ihmetellessä mitä tapahtuu.  Tämä auttoi Savelaisten tekemisen meininkiin ja tämä ja seuraava erä ovatkin taas hyvää peliä, pitäisi vaan pelata sitä hyvää peliä joka erä. Lisämaali tähän paikkaan ja meillä olisi ollut aivan uusi peli! Ikävä kyllä 2 hyvää erää ei riittänyt koska maalinteko oli jälleen se akilleen kantapää joukkueelle.

Vastustajan takalinjoilta löytyi noin 50-kiloinen Duracelin voimalla pinkonut jokapaikan höylä, joka juoksutti Saven puolustajan köntykset aivan hajalle.  Tätä kirjoittaessa eräällä heistä on musculus gluteus maximus perhanan hellänä, kiitos vain Mr. Duracell!

Lopputuloksena kuitenkin ei-huva 1-6 vastustajalle. Hyökkäykseen tarvitaan nyt johtajuutta ja tekoja!

Molemmissa otteluissa 2 hyvää erää ja yksi surkea jotka maksoivat voitot.