SaVe 1998-1999

Salibandyjoukkue Sairas Veto ry – Kausi 1998-1999

Kausi 1998-1999 sujui Sairas Veto ry:ltä nimellä Musta Surma, joka ei ollut rekisteröity nimi.
Pelasimme Tapiolan Arena Liigaa, jossa vastustajat tuppasivat olemaan IV divarin joukkueita.
Tämä tietenkin lisäsi, yhdessä sen tosiasian kanssa, että suurin osa pelaajista ei ollut koskaan
pelannut yhtään salibandyottelua, tappioiden määrää.
Kuitenkin kautta voidaan pitää menestyksekkäänä, koska selvää kehittymistä loppua kohden tapahtui ja
moni ottelu oli jännittävä aina viime hetkille saakka.

Arena Liiga Tapiola Sarjataulukko 1998-1999
Joukkue Ottelut Voitot Tasapelit Tappiot Tehdyt Päästetyt Maaliero Pisteet Sakotettavat virheet

Ottelu:						Tehdyt	Pääs.   Date:	 	Muuta:
Musta Surma - DNA (vieras)			2	9	01-Apr-98	HO. Ensimmäinen ottelu suurimmalle osalle koskaan.
Musta Surma - DNA (vieras)			5	7	01-May-98	HO. Huomattavaa parannusta.
Musta Surma - Snapsi Ry (koti)   		1	7	16-Aug-98	AL. Aivan liikaa jännitystä ja varmoillekkin pelaajille mokia.
Musta Surma - SSV (vieras)			0	4	23-Aug-98	AL. Hyvää peliä, mutta liian hyvä vastus.
Musta Surma - One Season Wonder (koti)  	2	9	30-Aug-98	AL. Puolustus ei peittänyt laukauksia ja pelasi pehmeästi.
Musta Surma - FC Pandatossut (koti)		2	8	04-Aug-98	AL. Muuten ok, mutta liikaa läpiajoja.
Musta Surma - Bandits (koti)			4	9	25-Sep-98	HO. Hyvä peli, mutta joukkuepuolustus ei toiminut.
Musta Surma - Telaketjut (vieras)		1	5	14-Oct-98	AL. Puolustus hyvä,  eka hyökkäysketju mokaili.
Musta Surma - ELSA (koti)			3	7	21-Oct-98	AL. Joo-o.
Musta Surma - OSB (vieras)			3	6	06-Nov-98	AL. 1.erä: 2-1, 2.erä: 3-2, 3.erä:hallittiin => vast. 2 läpiajoa.
Musta Surma - EDT II (koti)			0	4	20-Nov-98	AL. Meillä vajaa joukkue, mutta uskomaton lainaveska.
Musta Surma - Voimasokeri (vieras)		9	3	18-Dec-98	AL. LOISTAVAA! Tokan erän loppu vielä 3-2, mutta upea nousu.
Musta Surma - Snapsi Ry (vieras)		1	4	13-Jan-99	AL. Parannusta, vaikkakin oli vahvistuksia. Snapsi johtaa 4. div. lohk.
Musta Surma - SSV (koti)			2	8	29-Jan-99	AL. Pitää saada vakiopuolustajat! SSV:t oli lapsellisia junnuja.
Musta Surma - SC Cafe (koti)			7	7	06-Feb-99	HO. Hyvin pelattu 6 div. Lohkojohtajaa vs., uudet pelaajat hyviä.
Musta Surma - FC Pandatossut(vieras)		3	6	10-Feb-99	AL. Uudet pelaajat vahvistavat joukkuetta hyvin.
Musta Surma - EDT II (koti)			2	6	27-Feb-99	HO. Ei yhtään vakio puolustajaa paikalla.
Musta Surma - One Season Wonder (vieras)	1	11	05-Mar-99	AL. Paras vastustaja tähän mennessä.
Musta Surma - Synkkä Uhma (koti)		9	2	06-Mar-99	HO. Helppo vastus ja meillä kova tsemppi. Ottelu Helvetin herruudesta.
Musta Surma - SC Cafe (koti)			6	11	20-Mar-99	HO. Sama vastus, mutta nyt hävittiin. Hmm...
Musta Surma - EST II (koti)			10	5	27-Mar-99	HO. 6 Div. Lohkonsa viimeinen. Meillä ei veskaa. Ei vertailukelpoinen.
Musta Surma - Telaketjut (koti)  		4	3	31-Mar-99	AL. Hieno voitto! Lähes kaikki sujui, paitsi loppuerän hermostuminen.
Musta Surma - Jyrkkä Kerake(koti)		9	5	13-Apr-99	HO. Epätäydelliset tilastot.
Musta Surma - ELSA (vieras)			2	11	14-Apr-99	AL. Epätäydelliset tilastot.
Musta Surma - OSB (koti)			2	10	05-May-99	AL. Kevätväsymystä ja treenailu laimeeta. Se näkyy. 2 vaihtomiestä!
Musta Surma - Voimasokeri (koti)		5	0	26-Apr-99	AL. Luovutusvoitto.

PM Päästetyt Maalit
2Min 2 Minuutin rangaistukset