29.09.2012 SaVe – Bayer Jorvi 6-1

29.9.2012 Esport Arena

Tunnin pieruvitsien kertomisen ja muiden joukkueiden mollaamisen jälkeen SaVen jyrät päästettiin jälleen areenalle mylvimään. Vastaan asettui Epsoosta Bayer Jorvi, omien sanojensa mukaan isojen poikien peleihin kokeilemaan tulleet, viime kaudella 5 divarin lohkonsa voittaneet. Viime kausi oli viime kausi, nyt on kyyti kylmää.

SaVen ykköskentän taitureilla oli hiukan pitkät piuhat ja kädet kohmeessa kun vasta toisessa matsissa huomasivat, että ”Täällon peli”. Tällä kertaa ykkösellekin kerrottiin ennen peliä mikä on pelin tarkoitus ja tulosta alkoi syntyä. Vesa ”Vedänvedän” Herranen paukautti alkutahdit ottelulle Lasse ”Syötän” Mikkosen millin tarkasta passista. Kolmosketjulle onnistuminen vapaalyönnistä kuviolla 505 (Mika juoksee tohon suuntaan ja Tomi tohon, eikä törmäillä, lähtee HEP), tekijänä Mika ”RaiRai” Rautio, pallon sivulle tökkääjänä Ilmari ”Näin” Norppa.

Toisessa erässä viimeisetkin kesäisen pururadan pölyt karistanut Vesa napautti geimin toisen maalinsa raipemaisen Raution passelista passista. Ylivoiman onnistumisproosentiksi saatiin 100, kun Toni ”Virtuoosi” Halonen läväytti pallon maalivahdin ohitse Mikko ”Maestro” Toiviaisen esityöstä.

Viimeisessä erässä SaVe kävi kiusaamassa vastustajan maalivahtia vielä Sauvolan veljesten maaleilla. Ensin isoveli Antti näytti mallia miten käytetään vastustajan puolustajan potkupallotaustaa hienosti hyväksi. Vipataan pallo maalille ja pakotetaan puolustaja hyppäämään ilmaan ja pompauttamaan pelivälineen rinnalla maalivahdin ylitse. Eihän futari voi muuta tuossa tilanteessa tehdä! Aksun olikin helppo esimerkin näytön jälkeen pamauttaa pallo vastustamattomasti 2-1 ylivoimahyökkäyksestä maalin vasempaan yläpömpeliin, tällä kertaa ilman vastustajan auttavaa rintaa.

SaVe rokotti vastustajaa tappavalla tahdilla 2 kertaa per erä (2-0, 2-1, 2-0), vastustajalle annettiin myös yksi lahjamaali 27. minuutin kohdilla, ihan vaan tervetuloa 4. divariin lahjaksi.