SaVe-HoHi 11.10.2014

Uusi kausi, sama divisioonanumero, tuttu pelikenttä(Myllypuron treenikenttämme), uusi vastustaja HoHi(Hollolan Hipin Rotjakkeet?), vanha tuttu SaVen alakerrassa luutinut Pirkka ”Hermanni” Lind vastapuolella, uusia kavereita kokoonpanossa, tuttu kutina vatsanpohjassa perhosten lennellessä, sama vanha kämmenten hikoaminen, odotus.. BANG, peli alkaa!

Ensimmäiset 9 minuuttia kyttäillään ja arvioidaan vastustajaa, heitetään muutamat ”kis kis älä mene shinne” kikat ja todetaan ettei uusi kausi ole tuonut uusia taitoja. Kunnes SaVen ensimmäisen ylivoiman viimeisillä sekunneilla Pekka ”Svodoba” Vihanto täräyttää reikäpallon rysty-pesis-lyönnillään vasempaan yläbörsään! Boom! SaVe-joukkueen marakatti heitetty olalta, nyt voidaan vapautuneemmin täräytellä lisämaaleja! Erän lopuksi aina vaarallinen Vesa ”AinaVaarallinen” Herranen paukauttaa SaVen 2-0 (Pum!) johtoon.

Toisessa erässä SaVen ripeärytminen pelaaminen alkoi tuottaa paljon vaikeuksia vastustajalle, perässä pysyminen ja yleensä puolustuspelaaminen aiheutti hankaluuksia. Tästä hyvänä esimerkkinä allekirjoittaneen istuessa jäähyllä 22 minuutin kohdalla (syynä ”mailaan lyöminen”) vastustajan pelurilta kuultu tämän vaihtoon juostessa tokaisu ”Ei jaksa”. Tätä ennen Lasse ”ScottyBowman” Mikkonen oli jo kerennyt siirretyn rangaistuksen aikana siirtää SaVen jo hyvältä näyttäneeseen 3-0 (Krakapaum!) johtoon. ”Eijjaksa”-kommentin kuultuaan SaVen valmennusjohto päätti siirtyä vielä rankempaan karvaukseen. Tästä hyvänä esimerkkinä Toni ”NytKylläTehäänMaali” Halosen tekemä alivoimamaali, maalille kävellessään ja siirtäessään pallon maalin perukoille Toni kerkesi myös lukea Dostojevskin Sota ja Rauha –kirjan, suunnitella Helsingin joukkoliikenteen täysin uusiksi sekä käydä heittämässä yläfemmat koko yleisön kanssa. 4-0 SaVelle(Päng!).

Kolmannen erän alussa vastus pääsi heittämään yhden säälimaalin alivoimalla. 4-1. Tähän kuitenkin vastattiin Santeri ”LuolustuksenPukko” Mannisen (5-1 Pädäng!) ja Ilmari ”MitenSeNytYliMeni” Norpan (6-1 Kädätsäkädäm!) maaleilla. Vastauksen vastaukseksi vastus vielä lentopalloili yhden maalin suoraan Panu ”CoolSeOn” Könnin maskin edestä. 6-2. Pelin lopuksi SaVe hassutteli vielä 4 maalia 4:n minuuttiin: Mika ”SilentButDeadly” Ilmoniemi 7-2 (BoomBoom!), Oliver ”KerroshamppariJaIsotRanut” Colliander 8-2 (*Räjähdysääni*!), Tomi ”Vedot110%Voimalla” Karikoski 9-2 (Poks!) ja olueksi mahan päälle Vesa ”VaarallinenAina” Herranen 10-2 (Praumpoumpuuum!).

Hyvä alku kaudelle! \0/

Lopputulos siis SaVe-HoHi 10-2 (2-0, 2-0, 6-2)

Raati tähteytti seuraavasti:

*** Vesa Herranen (Maalinteon mallina muille 2+2)

**  Pekka Vihanto (Heitti pikkuapinat menemään olalta ja vapautti joukkueen pelin tahtomaalillaan 1+1)

*  Santeri Manninen (Vastustajan tahdon musertaminen ilmiömäisellä alakerran pelaamisella, tehokas myös hyökkäyspäässä 1+1)