SaVe – LaPa III 1.11.2014

Lauantaina käynnistyi Sairaan vedon vieraskiertue Esport Centerin parkkipaikalta kolmen autokunnan voimin Suomen Novosibirskiin eli rumaan mutta kaukaiselle Tennarin palloiluhallille Lohjalle. Hallin toverit vastaanottivat SaVen vaatien aamujäiltä vielä osuutensa… ”mjaksaa 12 ruplaa, mjuuten ei shaa harjoitella!!!” SaVen kirstu hupeni hetkessä ko summan verran jota vastaan saimme kolmasosa-kenttäpläntin minne joukkue ahtautui  45 min lätkimään squassia muistuttavaa mailapeliä. Lohjalla asiat ovat toisin voitanee todeta.

ROUND 1

Ei kissaakaan oltu vielä ehditty sanoa Vesa ”lasse-mikkonens-secret-twin-brother” Herranen napautti pallon jo pömpeliin Mika ”kroppa-kakskytvuotiaan-miehen/pojan” Ilmoniemen syötöstä.  LaPan iskiessä erässä vielä kahdesti, tauolle mentiin 2-1 numeroissa.

ROUND 2

Toinen erän alku miltei yhtä ärhäkkä kuin avauserä. ”Sovittu” kulmalyöntikuvio tuotti tulosta, kun Toni ”lättyä-lättyä” Halosen millin tarkka vippaus löysi capitano Santeri ”Big Easy” Mannisen joka tinttasi draiverlyöntinsä tiin korkeudelta vastustamattomasti etukulman reikään…. It was Hole in ONE!
Kolmisen minuuttia myöhemmin Pelaaja nro 16, jota ei löydy pöytäkirjasta (vink vink olisikos jo protestin paikka????????) niittasi jälleen lappalaiset maalin karkuteille.

Seuraavassa hetkessä Juha ”akiuusikartanonveli” Uusikartano pyöräytti nilkkansa ja lasarettiä oli luvassa approx 1-2 weeks. Valmennusjohto toimi hetkeäkään epäröimättä ja Lasse ”samikapanen-philadelphia-2008?” Mikkonen siirtyi operoimaan viivalle pakistoon.  Treidi tuotti instant-tulosta… komea henkilökohtainen siksak, kanttaus, ja P-pisteen tuntumasta irronnut piiska löysi tiensä vastustamattomasti takaylärebbuun. Tomi Karikosken ja selkäänajelijan salomon tuotti molempiin päihin osumat. The wreacking ball-kaksikko Lasse ”Chain” Mikkonen löysi kovalla passillaan Pekka ”Ball” Vihannon maalin edestä joka kirjaimellisesti moukaroi pallon lähietäisyydeltä pömpeliin. Toinen erä siis päätettiin siis 4-4 numeroissa.

ROUND 3

Megavaihdon pelannut ykkösnyrkki askaroi erän alkuun Savelle maalinjohdon, kun Ilmari ”en-kirjoita-raportteja-kun-vituttaa” Norpan tarkka yläpelti kuti lähietäisyydeltä osui ja upposi. Syötön maaliin tarjosi Vesa ”syön-suruuni-Snackyssä-p.s.-poliisissa on munaa” Herranen.

LaPa III iski vielä kuitenkin tasoihin ja ohi kaukaisella maanuolisiaiselta joka sinkoutui puolenkentän takaa ja harmittavasti veskarimme puikoista sisään puoltoista minuuttia ennen loppua. Lopussa emme saaneet todellista painetta läpi LaPan sumpun ja tiedossa oli KIRVELEVÄ TAPPIO… 5-6.

Raporttimme ”Erkka-osuus” on nyt ohi.

Jortikkaa kehiin……

–          Ihan s**tanan pahoja helppoja ja turhia virheitä mistä tuli maalit.

–          Pari helppoo maalia uppos veskarillekin. (toki – hyviä koppeja myös, jotka kompensoi)

–          Hävittiin kaksinkamppailut 75% – tässä overall joukkueena kaikilta pehmeetä tekemistä.

–          Loppukaneettina on. Olimme pallollisesti hallitsevampi joukkue, teimme peliä, vastapuoli sumputti femmaansa. Vastustaja ratkaisi pelin tilannekovuudellaan ja teki paikoistaan maalit. Kuus börsää ku menee omiin, on vaikee voittaa pelejä. Piste.