SaVe – RF Crew 7.12.2014

.. ”50%+50% = 100% ja tämähän tarkoittaisi täyttä pistepottia eli 4 pojoa SaVen plakkariin?” Tätä SaVen uroot miettivät otteluiden välisenä aikana pisteitä sormilla laskien ja rinta uhkuen itseluottamusta edellisen pelin viimeisen erän ylivoimaisen esityksen johdosta. Jumantsuikka, vika erä SaVelle 5-1! Aivan käsittämätöntä!
Uusi matsi, samat jalat kuin edellisessä, joten valmennusporras laittaa kolme tyhmää päätä yhteen ja miettii kannattaako samaa munaravia jatkaa kuin edellisen pelin lopussa. Päätetään, että otetaan alku hiukan iisimmin ja vaihdetaan rytmiä kun näyttää, että vastustajan murtuminen on saavutettavissa painostuksen nostolla. Vastustajalla kaksi kentällistä ja meillä kolme, ei huano ei huano.

Peli alkaa kyttäilyllä ja vastustajan mittailulla, tätä ei ole aikaisemmin SaVen historiassa tapahtunut. Huomataan, että vastustajalla on viisi kenttäpelaaja + maalivahti samaan aikaan kentällä normiolosuhteissa, valmennus ei löydä keinoja miten tätä tasapainoa saisi heilutettua. Sikari-Sakarien vielä raapiessa päätään Dynamic Duo Jyri + Pekka päättää tehdä ottelusta yhden maalin verran mielenkiintoisempaa seurattavaa: Jyri ”Juokkonääpillilläpiimää” Karjalainen jyrää vasenta laitaa ylös ja heittää toivottoman pallon maalille, jonka Pekka aikoo ensin pukata sisään Zidanemaisesti, mutta kesken heittäytymisen muistaakin olevansa Pekka ”Rysty” Vihanto ja tuikkaa maalin 0,5 asteen kulmasta rystyllä maalin perukoille! 1-0! Iha ok olla!

Eipä pojat juhlita turhan aikaisin, alle 2 minjuuttia ja pallo on SaVen verkossa killumassa, Henry passaa ja Rudy läikäyttää suoraan syötöstä. Du ska passa och jag ska skjutta, okej? Kr..Panu saa näppinsä väliin mutta ei onnistu kaappaamaan palloa. 1-1 ja 9 minuuttia pelattu.

Seuraavat 36 minuuttia pelataankin suurimmaksi osaksi vastustajan päädyssä. RF sumputtaa ja yrittää iskeä surkeilla vastahyökkäyksillään ja SaVe testaa vastustajan maalivahdin kypärän kestävyyttä (5 osumaa) sekä tolppien suotuisuutta (3 kilahdusta). Vedot SaVelle 20-3.

Valmennusjohto yrittää ovelaa kikkaa, mikä opittiin edellisestä ottelusta: Otetaan jäähy ja tehdään maali alivoimalla, tämähän toimi edellisessä matsissa peräti kolmesti. Jyri laitetaan jäähyn hankkimisen asialle. Mies hoitaakin tonttinsa korkean mailan muodossa, miltei vieden samalla vastustajan silmän kaverikseen jäähyaitioon. Ikävä kyllä erinomainen taktiikka ei tällä kertaa toimi ja maali jää saamatta.

Viimeinen minuutti jäljellä ja SaVen varmaa voittoa veikanneet alkavat jo repiä veikkauskuponkejaan, peli näyttää vääjäämättömästi päättyvän tasan. Vaihtopenkillä puhutaan jo SaVen ”moraalisesta voitosta”, mutta Kapteeni Mate uhkuu positiivisuutta pelikellon näyttäessä 44:40, ”kyllä me tämä vielä voitetaan”. Mitähän se kaveri oikein höpis..MAALIII! 3 sekuntia jäljellä ja Juha ”VedänSairaasti” Uusikartano pommittaa viivasta päivän kymmenennen lämärinsä ja siellä lepää, tolpan kautta! Näittekö minkä maalin kaveri iskee, ottaa mailan lapaansa pallon ja nostaa pallon maaliiin!!! High five tolppa, olit loppujen lopuksi meidän puolella! 2-1 !! Aivan mahtavaa! RF Crewn olkapäät lysähtävät kasaan ja SaVelaisten hymyjä saa kaivaa pois molemmista korvista, kyllä se kova työ joskus palkitaan!

Lopputulos siis 2 – 1 (1-1, 0-0, 1-0) \0/