KausiJoukkueOVTHV%MSPP/ORM+-±±/O±YVMAVMAVSTVMVMTMTTMRLRLMJTMOAMJAMR2R5KRPRORTOR
Yht17110664.7103130.761326818141.291000910100011410000
2018-2019SaVe14110378.693120.861326818141.291000810100011410000
2020-2021SaVe30030.01010.33000000100000000000000

O = Ottelut, V = Voitot, T = Tasapelit, H = Häviöt, V% = Voitto-%, M = Maalit, S = Syötöt, P = Pisteet, P/O = Pisteet/ottelu, RM = Rangaistusminuutit, + = Pluspisteet, - = Miinuspisteet, ± = Plus- ja miinuspisteiden erotus, O± = Ottelut, joissa plus- ja miinuspisteet tilastoitu, ±/O± = Keskim. plus- ja miinuspisteet otteluissa, joissa ko. pisteet tilastoitu, YVM = Ylivoimamaalit, AVM = Alivoimamaalit, AVS = Alivoimasyötöt, TVM = Tasavoimamaalit, VM = Voittomaalit, TM = Tasoitusmaalit, TTM = Tyhjään maaliin tehdyt maalit, RL = Rangaistuslaukaukset, RLM = Rangaistuslaukausmaalit, JTM = Jatkoaikamaalit, OAM = Ottelun avausmaalit, JAM = Joukkueen avausmaalit, R2 = 2 minuutin rangaistukset, R5 = 5 minuutin rangaistukset, KR = Käytösrangaistukset, PR = Pelirangaistukset, OR = Ottelurangaistukset, TOR = Törkeät ottelurangaistukset

2020-20213-div31.10.2020 19:00LännenmiehetSaVe13 - 40000

M = Maalit, S = Syötöt, P = Pisteet, RM = Rangaistusminuutit, + = Pluspisteet, - = Miinuspisteet, ± = Plus- ja miinuspisteiden erotus

Ennätykset

SaVe
2018-2019
MaalitEniten maaleja erässä (väh. 2)2SaVe - LoL 12-506.04.2019
Myöhäisimmät voitto- ja tasoitusmaalitMyöhäisin voittomaali ja -syöttö39:49SBS Pandat II - SaVe 1-212.01.2019
RangaistuksetNopein rangaistus02:03Veijarit - SaVe 6-502.02.2019
RangaistuksetEniten rangaistuksia ottelussa (väh. 2)2Veijarit - SaVe 6-502.02.2019