4-div - 3-div karsinta - Kaikki kaudet - Ennätykset

Pelit - Kenttäpelaajat - Maalivahdit

SarjaAikaPaikkaKotijoukkueVierasjoukkueTulos
4-div7.10.2007 10:00Arena Center Myllypuro (kenttä 1), HelsinkiECCSaVe2 - 1
4-div7.10.2007 13:00Arena Center Myllypuro (kenttä 1), HelsinkiSaVeNousukausi6 - 1
4-div20.10.2007 10:00THT-Center (kenttä 1), EspooLaKuSaVe2 - 4
4-div20.10.2007 19:00THT-Center (kenttä 1), EspooSaVeIHJ8 - 1
4-div3.11.2007 17:00Arena Center Myllypuro (kenttä 1), HelsinkiVesCaSaVe1 - 7
4-div3.11.2007 19:00Arena Center Myllypuro (kenttä 1), HelsinkiSaVeSBS Simdax3 - 1
4-div24.11.2007 12:00Arena Center Hakaniemi (kenttä 1), HelsinkiM-Team IIISaVe1 - 4
4-div24.11.2007 15:00Arena Center Hakaniemi (kenttä 1), HelsinkiSaVeJMFC8 - 2
4-div16.12.2007 13:00Campo Sport Center (kenttä 1), VantaaSaVeECC3 - 3
4-div16.12.2007 18:00Campo Sport Center (kenttä 1), VantaaPasilaSaVe3 - 15
4-div19.1.2008 11:00Arena Center Ruskeasuo (kenttä 2), HelsinkiNousukausiSaVe2 - 2
4-div19.1.2008 13:00Arena Center Ruskeasuo (kenttä 2), HelsinkiSaVeLaKu2 - 3
4-div17.2.2008 13:00Arena Center Ruskeasuo (kenttä 1), HelsinkiSaVeVesCa8 - 5
4-div17.2.2008 15:00Arena Center Ruskeasuo (kenttä 1), HelsinkiIHJSaVe1 - 4
4-div8.3.2008 15:00Arena Center Hakaniemi (kenttä 1), HelsinkiSaVeM-Team III3 - 3
4-div8.3.2008 18:00Arena Center Hakaniemi (kenttä 1), HelsinkiSBS SimdaxSaVe5 - 7

Teemu Autio10000.00031212.00100100.00000000000000000000

O = Ottelut, M = Maalit, S = Syötöt, P = Pisteet, P/O = Pisteet/ottelu, RM = Rangaistusminuutit, + = Pluspisteet, - = Miinuspisteet, ± = Plus- ja miinuspisteiden erotus, O± = Ottelut, joissa plus- ja miinuspisteet tilastoitu, ±/O± = Keskim. plus- ja miinuspisteet otteluissa, joissa ko. pisteet tilastoitu, V = Voitot, T = Tasapelit, H = Häviöt, V% = Voitto-%, YVM = Ylivoimamaalit, YVS = Ylivoimasyötöt, AVM = Alivoimamaalit, AVS = Alivoimasyötöt, TVM = Tasavoimamaalit, VM = Voittomaalit, TM = Tasoitusmaalit, TTM = Tyhjään maaliin tehdyt maalit, RL = Rangaistuslaukaukset, RLM = Rangaistuslaukausmaalit, JTM = Jatkoaikamaalit, OAM = Ottelun avausmaalit, JAM = Joukkueen avausmaalit, R2 = 2 minuutin rangaistukset, R5 = 5 minuutin rangaistukset, KR = Käytösrangaistukset, PR = Pelirangaistukset, OR = Ottelurangaistukset, TOR = Törkeät ottelurangaistukset

PisteetMaalitSy%C3%B6t%C3%B6tRangaistusminuutit

Maalivahdit

NimiOVTHV%PMPM/ONPRLTRLJPTMJIMSAORMR2R5KRPRORTOR
Teemu Autio1043355.0212.10000011102100000
Niko Söderholm8800100.0232.8800001080000000

O = Ottelut, V = Voitot, T = Tasapelit, H = Häviöt, V% = Voitto-%, PM = Päästetyt maalit, PM/O = Päästetyt maalit/ottelu, NP = Nollapelit, RL = Rangaistuslaukaukset, TRL = Torjutut rangaistuslaukaukset, JPTM = Joukkueen päästämät maalit, kun ollut pois maalilta, JIM = Joukkueen tekemät maalit, kun ollut pois maalilta, S = Syötöt, AO = Aloitetut ottelut, RM = Rangaistusminuutit, R2 = 2 minuutin rangaistukset, R5 = 5 minuutin rangaistukset, KR = Käytösrangaistukset, PR = Pelirangaistukset, OR = Ottelurangaistukset, TOR = Törkeät ottelurangaistukset