19.11.2011 PuRe – SaVe 2-4

Toiseen geimiin SaVe sai vastaansa täysin Janthers-vastakohdan PuRen. PuRen peli-ilme oli alusta asti ennakoidun passiivinen ja katsomoon näyttikin ettei joukkue halua missään nimessä voittaa ottelua. Viisikkona se alkoi puolustamaan keskialueella noppafemmalla ja karvaus oli tehottoman näennäistä. Kun Ilmari ”the-premier-power-forward” Norppa runnoi pelin tasoihin maalinedustalta ja Mika ”LeMagnifique” Rautio ohjasi tyylikkäästi Tommi ”blueliner” Rämän heittämän lätyn volleysta sisään, ensimmäisen erän tauolle mentiin Sairaan Vedon maalin johdossa. Toisen erän kliimaksina oli erän alussa kippari Antti ”tuoreetjalat” Sauvolan pallonriisto jota seurasi tyylikäs harhautus ja kuti yli pötköttävän PuRe-veskarin pömpeliin. SaVella olisi paljon nopeutta ja maalintekopotentiaalia käytössään, mutta joukkue syyllistyi jälleen siihen klassiseen, eli lähti vastustajan ”slow-motion-tempoon” mukaan. Joukkue ei myöskään pysynyt alussa sovitussa pelisuunnitelmassa. Valopilkkuina ottelussa oli ”3goals – in a 3 games” Vesa ”on-a-hot-streak” Herrasen kaunis rannepyssytys Timo ”on-flames” Javanaisen syötöstä. PuRe kaunisteli vielä loppulukemia ilman maalivahtia mutta voittajasta ei tällä kertaa ollut mitään epäselvyyttä. Niin haluton sarjajumbo PuRe:n esitys kokonaisuudessaan oli, että SaVe sai kävellä 2-4 voittoon ja katsojat vaatimaan ostamia lippujaan tiskiltä takaisin.

Ristiinpelaamiset jatkuivat, joten lohko pysyi edelleenkin kutkuttavan tasaisena. Kuuden pelatun ottelun jälkeen SaVe porskuttaa iskuetäisyydellä neljäntenä parin pisteen marginaalilla sarjakärki KT-98:n.