07.10.2012 SaVe II – KD II 3-3

Kaksi tuntia myöhemmin oli aika savekakkoslaisten pyyhkiä taukomunkkien sokerit ja muruset rinnuksiltaan ja astella jälleen areenalle. Vastaan asteli Kauklahden kauhu, KD II. Samalla kyseessä oli savelaisten jäähyväisottelu kunniakkaasti palvelleille pelipaidoille. Tällä kertaa ottelun käsikirjoitus oli päinvastainen kuin edellisessä pelissä. Alkuvaiheessa se oli nyt Save2, joka vyörytti tilanteita tehokkaammin, ja ensimmäiselle erätauolle mentiinkin 1-0 lukemissa (maalimaesterona koko turnauksen esimerkillisesti molempiin suuntiin pelannut Timo Javanainen) ja toiselle erätauolle 3-1 johdossa.  Tehojaan savelaisista kakkoserässä toi esille parhaiten jälleen (ensimmäisen otteluun malliin) Saven legendaosasto: Miska Ikonen tuikkasi kaksi nättiä osumaa. Kolmannessa erässä viime kaudelle 4-divisioonassa vaikuttanut KD II otti ohjia käsiinsä, vastuksen hyökkäyspään taitotaso laittoi Saven puolustusta tiukille ja niinpä joukkue nousi väkisin rinnalle.  Loppulukemiksi kirjattiinkin 3-3. Vaikka johto menetettiinkin, niin savelaiset osoittivat kaiken kaikkiaan mallikasta ja taistelevaa yleisilmettä ensimmäisen ottelun malliin, ja palkintona tästä oli kolme pistettä tuliaisina turnauksesta.