30.01.2011 SaVe – Hyry 7-2

Seuraavassa pelissä vastaan asettui viiden pisteen karkumatkalla ennen turnausta ollut lohkon kärki Hyry. Sairas Veto voitti kauden avauksessa Hyryn 4-3 tiukkojen vaiheiden jälkeen. Tämä toinen kohtaaminen oli ns. ”neljäänpisteengiljotiiniottelu” sarjan voittoa ajatellen.

Kuumintahottia ollut Lasse ”vanhapiiskalettiJoeMurphy” Mikkonen jatkoi siihen mihin viime pelissä jäi, niitaten pallon yhteen nollaan ensimmäisen erän puolivälissä. Hurjassa vireessä on myös SaVen kultakypärä Toni ”theRealLifeTonyAmonte” Halonen, joka röyhkeän ajonsa päätteeksi iski SaVen kahden maalin erävoittoon.

Vaikka HyRy saikin räpellettyä kavennuksen, Sairaan Vedon peli ei normaalista poiketen seonnut. Ensin Petri ”voimapesäSergeiKrivokrasov” Lehto siirsi 3-1:n Pirkka ”takatukkaFrantisekKucera” Lindin alustaessa, Pekka ”theSortHandSpecialistEricDaze” Vihanto viilsi onetimerin Vesa ”Year1992BrianNoonan” Herrasen loistavasta poikittaissyötöstä tyhjiin ja Lasse ”toofreakinghot” Mikkonen pamautti illan toisensa. 5-1.

Kolmas erä oli kovatempoista kosmetiikkaa. Mikko ”thePoorMan’sJeremyRoenick” Toiviainen ja Lasse ”onceagainhattrickhero” Mikkonen kaunistelivat loppunumeroiksi selvät 7-2 numerot.

Ketjujen kemiat toimivat loistavasti. Etenkin Sauvola – Rautio – Mikkonen oli varsinainen painajainen vastustajalle. Pirtästi esiintyi myös Elias ”TheNewComerJocelynLemiuex” Tammela kaksikon Toiviainen – Lehto rinnalla pelien välissä nautitun kahvin ansiosta.

Kuntopuntari näyttää että Sairas Veto on liigan kovakuntoisin porukka. Kolmesta viimeisimmän ottelun maalisuhde on 31-8, maalikeskiarvon ollessa huikeat 10,3. Maininta täytyy antaa SaVen loistavalle alivoimalle, joka illasta toiseen hoitaa hommansa 100%-suoritustasolla. Turnauksen alivoima (5/5). Ylivoimalla on vielä hieman petrattavaa, vaikka sekin toimi n. 29% teholla (2/7.).

Salamavalojen välkkyessä ja intiaanirumpujen säestäessä Sairaan Vedon sankarit saatettiin faniviidakon läpi Esport ”Joe Louis” Arenan syövereihin..