03.04.2012 SaVe I vs SaVe II

SaVe I – SaVe II

Finalcountdownit ja eyeofthetigerit oli kuunneltu repeatillä itsekunkin toimesta kun kauden odotetuin urheiluspektaakkeli sai viimein päivän valonsa kolmas päivä huhtikuuta. Merseyn sidella kamppailevat Everton – Liverpool, San Sirolla Milan ja Inter….. Super Bowlit ja Stanley Cupit jäivät toiseksi Sairaan Vedon uhkean DERBYn 2012 edessä missäs muuallakaan kuin HELSINGIN MYLLYPUROSSA wiu-wiu!

Elämä hidastuu… Vierasjoukkueen valkopaidat saavat areenalle ”isoveljensä” Sairaan Vedon punaiset, the ykkösjoukkueen. Veikkaus oli myös tässäkin ottelussa vahvasti mukana. Kerroin asettelu: SaVe I 1,40 x 5,00 SaVe II 6,50. Panokset ovat mielipuoliset …Tänään pelataan kunniasta, ja siitä kuka vittuilee ja kenelle saunaillassa.

Ensimmäiseen faceoffsiin asettui päivityksen kokenut SaVe I – ykkösnyrkki Mika Raution centteroimana, vasemmalla Herranen – Vihanto ”omalla tontillaan” oikealla Pete ”KrisDraper” Lehdon potiessa flunssaa. SaVe II:lta … jos nyt oikein muistelee…  hurjahko elukkavitjaksikin ristitty Mats – Heikki – Elias.

Peli käynnistyy hurjalla temmolla. Ote siirtyy heti SaVe I:lle ja ottelun painopiste ”pikkuveljen” päätyyn.

Rynnistys palkittiin kun Lasse Mikkonen räjäytti SaVe ykkösfanikatsomon (Pete + Niko) silminnähden ilmiliekkeihin räväytettyään ottelun avausmaalin Ilmari Norpan namupassista.

Mats – Elias superkaksikko rankaisi hetkeä myöhemmin 2-1 vastahyökkäyksestä ja SaVe I -maalissa aloittanut Teemu Miettinen oli tällä kertaa voimaton.  Ykkönen sisuuntui kuitenkin tästä ja mätti pari häkkiä, ja tauolle mentiin ”ykkösen” 3-1 johtotilanteessa.

Toinen erä meni puhtaasti SaVe I:lle. Tempotaso ja kaikki tekeminen oli huolellista ja vastustajaa parempaa, maalille vaihdetulla Nikolla ehtikin kylmähiki saavutti olomuotonsa. SaVe I:n maalareina epävirallisen pöytäkirjan mukaan Rautio – Vesa – Pekka – Juho(?) SaVe II:n erän ainokaisesta vastasi   …. arvaanpa että Jonne(?) Peli olikin ratkenneen tuntoisesti 7-2.

Kun kolmas erä oltiin saatu käyntiin, SaVe II näytti piristymisen merkkejä. Pian ottelu oli lukemissa 8-5, maalintekijöinä ainakin Ville Henttonen. Tuon rynnistyksen kuitenkin viimeistään päätti Mikko Toiviainen kahdella täsmäohjuksella, loppunumerot 10-5 (tulosveto: 87,54), kättelyt, osa pelaajista lähtivät uupuneina kotiinsa hirvittävän battlen päätteksi, osa sitten vielä munaravia jatkosotaan eli Viski-Ässien hirmuisiin playoffs-taisteluihin…

Areena hiljentyi – pöly laskeutui – pitkä vuosi on siis edessä, kunnes jälleen taas RÄ-JÄH-TÄÄ! THIS – IS – SAVE!