11.01.2014 SaVe2 – KontU 7 – 4

Aamupelissä vastaan asteli FC KontU, jota ei oltukaan vielä syyskierroksella kohdattu. Alku oli melko varovaista peliä, mutta ensimmäisen erän lopussa Oliverin ja Matti K:n tykit paukuttivat minuutin välein SaVe:n tauolle parin maalin johdossa. Syöttöpisteet Javalle ja Okolle. Toisessa erässä esiin astui Villen ja Jarnon tutkapari, joka värkkäsi pelissä molempien vaihtopenkkien ilmeisen suureksi hämmästykseksi peräti neljä osumaa. Ensin Ville karvasi päädystä pallon ja kävi kiepsauttamassa veskarin kahville vanhanaikaisella. Tästäkös KontU kimpaantui ja yritti pyristellä parilla pikamaalilla eroa umpeen, mutta meni sitten heti kolmannen erän alussa tohkeissaan menettämään keskialueella pallon Jarnolle, jonka namupassista Ville silmät kiinni ja täysillä täräytti pallon ylämummoon. 18 sekuntia myöhemmin Java tuhosi tähän asti kautta kiikarirtehoilla sompailleen Villen unelman hattutempusta siirtäen SaVe:n jo 5-2 johtoon Matti R:n ansiokkaasta esityöstä. Tästä suivaantuneena punainen vaara iski taas seuraavassa vaihdossa: puolustuspään pomppupallo Jarnolta Villen lapaan, jonka puolenkentän rannarilla viskattu, tolpan juureen putoava lehti pääsi yllättämään KontU-veskarin pahemman kerran. Hetken huilattuaan oli näiden veijareiden vuoro heittää vielä kerran lisää löylyä kiukaalle. Tällä kertaa passaajan rooliin kyllästynyt Jarno päätti ratkaista kaksykkösen itse: tarkka pyssy takakulmaan ja 7-2! Viimeisillä minuuteilla KontU vielä kaunisteli lukuja parin maalin verran, mistä Timo nyt ei ollut kovin mielissään, mutta todellista painetta ei kuitenkaan enää päässyt muodostumaan. Tuloksena siis maukas 7-4 voitto, jonka voimin vapaaehtoiset jaksoivat tanssahdella läpi uuvuttavan toimitsijarumban.