30.01.2011 Swigu 93 – SaVe 4-12

Vaikka NHL:ssä samaan aikaan pelattiin tähdistöottelu ja Australiassa tenniksen miesten avointen finaali, viikonlopun urheilullinen päämielenkiinto oli kuitenkin Esport ”Joe Louis” Arenalla. Varhain sunnuntaiaamuna estradille saapui tummissa puvuissaan liigan mediaseksikkäin joukkue Sairas Veto. Edellisiltana Save ”TheRockfordIceHogs” 2 oli näyttänyt isoveljelleen mallia voitettuaan molemmat taistonsa. Aamun ensimmäisessä gamessa vastaan asettui yksi liigan pahimmista sumputtajista ja SaVen kerran jo tälläkaudella yllättänyt Swigu 93. Torjuntavastuun päivän kamppailuissa otti Toni ”parhaanpäivänJeffHackett” Anttonen Niko ”wannabeEdBelfour” Söderholmin podettua jonkinsortin tautia..?

Ottelun alku on odotettua kyttäilyä, SaVen kuitenkin kontrolloidessa palloa. Aivan erän viimeisillä hetkillä Lasse ”ikinuoriDenisSavard” Mikkonen antoi ranteensa laulaa maalin merkiksi. Iskettyään vielä toisen perään, näyttikin siltä että Mikkonen oli päättänyt ratkaista ottelun yksin. Alivoiman erikoismies Pekka ”theClassAnkleSteveLarmer” Vihanto veivautti sidneycrosbyversustimosusi-tyylisen kääntörystyn yläbörsään katkaisten Mikkosen ”pure-hattrick” aikeet. Neljättä minuuttia boxissa istunut Petri ”SuomenBobProbert” Lehto niittasi seuraavat kaksi. Ja kun viimein Lasse ”vanhakoiraBernieNicholls” Mikkonen viilsi sitten sen hattutemppunsa, Save johti ottelua turvallisen tuntoisesti 6-0…

Swigu otti aikalisän. SaVen laskiessa selkeästi karvaustempoa, punapaidoille iski viiden minuutin ”blackmoment”. Swigu 93 iski perus neljä maalia viiden minuutin sisään. Seuraavat kuusi iski sitten jälleen Sairas Veto. Maalintekijöinä Antti ”AlmostSteveThomas” Sauvola, av-maalin längistä kiskaissut Mika ”sairaanvedonChrisChelios” Ilmoniemi, Mika ”youngChristianRuuttu” Rautio, Antti ”divarikenttienBryanMarchment” Apilainen himolämärillään. Loppusilauksen ottelulle antoi Ville ”uudestisyntynytSteveSmith” Kankkunen iskien kaksi viimeistä häkkyrää. Ensimmäisen mies pamautti sisäänlyöntikuviosta kaukaa (se sittenkin toimi!) ja toisen sik-sak-syöttökuvion päätteeksi ranteella maalin edestä. Osuma oli kuin punakoneen ajoilta. ”Krutov – Makarov – Larionov…jaaa Fetisov…” Niin mallikkaasti pallo liikkui pelaajalta toiselle, että vastustajakin kävi heti antamassa tunnustusta maalista. Kovalla asenteella pelanneet SaVen elukat eivät antaneet vastustajalleen mitään mahdollisuutta toiseen yllätykseen. Lopputulos raatelunomaiset 12-4.