8.12.2013 Gusanos – SaVe

Turnauksen ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Chuck Norris paitoihin sonnustautunut Nusa..Gusanos! Vastustajan vaihtopenkille tiiraillulla ja hyvän matikkapään omaavana pystyy laskemaan vaihtomiesten määräksi 3. Historiankirjoja pläräämällä tietää jo nyt, että vaikea peli SaVelle tulossa. Valmentajan avut peliin: ”Oisko ollut numero 23 joka teki 4 maalia niiden edellisessä pelissä, ei kai sitä kannata erikseen merkata”. Ei kai sitä nyt semmosta..

Gusanokselle annetaan kunnia tehdä ottelun avausmaali johon kuitenkin vastataan heti seuraavassa vaihdossa Ilmari ”mävedänvaankainalosta” Norpan rannarilla (moken kainalosta sisään) tutkapari Oskarin passista. Alta minuutissa SaVe paukuttaa 2 muutakin maalia ja peli on sillä shelvä! Tomi Karikoski ja Vesa Herranen nirhaisevat loven puukoillaan mailan varteen maalien merkeiksi. 1-3!Bada Bum Bada Bim!

..Rintakarvat tuulessa lepattaen (napit aukesivat) SaVen pelurit alkavat jo tähyillä illan toiseen peliin ja aloittavat löysäilyn. Tästä innostuen Gusanosin ”merkkaamaton” #23 täräyttää kaksi maalia (maalien välissä SaVella rangaistuslaukaus jolla Gusanosin innostus olisi ehkä saatu aisoihin, mutta ikävä kyllä veräjän vartija oli tällä kertaa nokkelampi) ja toiset kaksi paukauttavat joukkuetoverinsa. Peli 5-3!

Onneksi Tomi on tänään kuitenkin peli päällä ja täräyttää iltapäivän toisensa Toni ”BerberitOlalla” Halosen mainiosta tarjoilusta. Tästä alle minsa ja taas tärähtää vastustajan päässä Pekka ”AngryRun” Vihannon runnoessa maalin vastustajan siirretyn rangaistuksen aikana. 5-5!

Kolmannessa erässä Lasse Mikkonen veivaa Saven johtoon 5-6 Pekan passailusta. Omaa maalia ei kuitenkaan saada tilkittyä vaan vastustaja tasoittaa ottelun puolitoista minuuttia ennen loppua..

Lopputuloksena todella harmittava 6-6 tasapeli.