18.2.2017 SaVe II – SB Vantaa XO 6 – 2

Pitkästä aikaa on luvassa raporttia myös SaVe II:sen peleistä. SaVe II suuntasi turnaukseen kauas susirajan taakse Tuusulaan. Vastassa oli ensin SB Vantaan XO vanhat ukot ja sitten nuori sarjakärki SC Hawks. SaVen onneksi SB Vantaan vauhti on sitten 90-luvun hieman hiipunut ja se jäi selvästi jälkeen SaVen vauhdista. Maalinteon aloitti Juho. Veto keskeltä yllätti veskan. Toiseen erään mentin tasalukemissa 1-1. Tokan erän alkuun Ville laittoi SaVen takaisin johtoon, veto suoraan vaparista takatolpan juureen. Juho lisäsi melko pian johtoa nätillä AV-maalilla, huijaten veskan ensin pitkin pituuttaan maahan ja sitten hallittu rysty maaliin. Kolmanteen erään mentiin 3-2 tilanteessa. Joonas tykitti heti alkuun pommin tolpan kautta sisään ja voitto alkoi häämöttää. Mitään hätää ei SaVella ollut missään vaiheessa. Pekko torjui kaverin yritykset ja SaVe sai kokoajan paikkoja. Hyökkääjäksi siirretty Samu pääsi heti pisteille syöttämällä Villelle maalin eteen, josta pallo varmasti ylänurkkaan. Myös toinen kiikariputkilainen Juha, SaVen Jukka Jalonen, päätti pisteettömän putken antamalla syötön Tomin täydelliseen yläkulmavetoon. Todella varma ja hyvä peli SaVe II:lta.