18.2.2017 SC Hawks – SaVe II 6 – 2

SaVe II valmistautui hyvin päivän toiseen peliin tankkaamalla läheisellä grillillä ja lämmittämällä katsomon penkkiä. Taisi siellä joku käydä viereisellä vapaalla kentällä vähän neppailemassakin. Vastassa oli kuitenkin sarjakärki. Viimeksi hävittiin niukasti 2-1 ja nyt oli mielessä revanssi ja kaikki laitettiin likoon.

SC Hawks aloitti kovalla karvauksella ja sai heti alkuun pari maalia. Pallo kovalla pelillä pois SaVelta ja nopea sokkosyöttö maalin eteen, josta sisään. Näitä tuli myöhemmin matsissa lisää. Tuomareilla oli hyvin keltaiset lasit. SaVe ei kuitenkaan antanut periksi vaan Jagr nousi väkisin laitaa pitkin ja nakkasi pallon maaliin. Tomi vielä tasoitti pelin kiertämällä hölmistyneen haukkaparven ja takatolpan kautta sisään.

Tokaan erään mentiin tasoissa ja näytti että SaVe saattaa viedä pelin kokomuksella. Tuomarit päättivät toisin. SaVelle jäähyjä ihmeellisin syin esim. Javalle maassapeluujäähy, kun oli kyykyssä vedon edessä ja kädet ei maassa. Hawks mätti kolme maalia toiseen erään, joista 2 YV:llä.  Tuomarilinja tuntui epäreilulta kun Ville ajettiin selästä tuomarin pöytää päin, päähän haava ja vain vapari SaVelle. SaVe II taisteli, mutta palloa ei enää saatu Hawksin maaliin. Turnauksesta pari pinnaa kotiin.

Julkaistu kohteessa SaVe II peliraportit 2016-2017
Close Bitnami banner
Bitnami