25.3.2017 Uhma – SaVe II 6 – 9

Kauden toiseksi viimeinen turnaus pelattiin SaVen entisessä kotiluolassa Hakaniemen torin alla. Ekassa pelissä vastassa oli keskikastin Synkkä Uhma. Edellisestä kohtaamisesta plakkarissa voitto tasaisen pelin jälkeen. Ensimmäinen erässä SaVe meni nopeasti johtoon Juhon tarjoillessa ensin Tomille ja sitten Matsille. Uhma kolkutteli tolppia useasti. Toiseen erään mentiin 2 – 0 johdossa. Tokassa erässä pallot alkoivat upota myös SaVen maaliin (5 kertaa). Javan nappi syötöt Matille ja Matsille pitivät kuitenkin SaVen mukana taistossa. Kolmanteen erään mentiin 4 – 5 tappioasemassa. SaVe lisäsi prässiä ja peli kääntyi SaVelle. Synkäksi meni Uhmalle kun SaVe naputti maaleja tasaiseen tahtiin (Jyri, Tomi, Mats, Ville ja Java). Matsille mukavat 3 + 1 ja Juholle 0 + 3. Vahva peli hyvin pelannutta vastustajaa vastaan ja tunniksi kahville.