25.3.2017 SaVe II – KGP 7 – 1

Päivän tokassa pelissä oli vastassa sarjan 3. SaVe II lähti peliin Jyrillä vahvistetulla puolustuksella. Ekassa erässä neljä maalia ja tukeva johto. Tomin puolen kentän liru alakulmaan, Villen tavaramerkki vanhanaikaisella, Miskan nätti kierto maalin takaa ja yks tietty taas Matsille. Tokassa erässä SaVen peli meni jäähyilyssä ja maaleja tuli vain yksi lisää. AV:lla Java juoni Juhalle tuhannen taalan paikan maalin takaa. Juha ei voinut muutakaan kuin maalata. Edellisestä maalista vaivaiset 5 vuotta ja sitä kannatti juhlia. Kolmanessa erässä vielä pari maalia lisää Tompan syötöistä Jyrille (SR) ja Matsille (YV). Erittäin vahva 7 – 1 voitto. Peli oli sairaan hyvää ja KGP oli täysin vastaantulija. Pekko olisi saanut nollapelin ilman lopun hätäistä vaihtovirhettä YV:llä, mistä KGP sai sääliksi ainokaisen maalin 2 vs 0 hyökkäyksellä koko SaVen katsellessa hölmistyneenä vaihtopenkiltä tilannetta. Ottelun pistekunkku oli Tomi 1 + 3, joka näiden pisteiden myötä rikkoi SaVessa 100 pisteen rajan!