04.02.2012 SaVe turnausraportti 6/9

KaRu – Save

Siperian puuskat piiskasivat lauantaiaamuista Kauklahtea. ”Aamujäällä” hengitys höyrysi, kun THT-centerin parketilla lämpöä piti hakea aina pitkien kalsarien kanssa. Ilmassa oli TALVIKLASSIKON tuoksua! Björkbackakin saapui areenalle takatukka umpijäässä.

Ensimmäisessä pelissä SaVe sai vastaansa avauskierroksella kauden kovimman nöyryytyksen aiheuttaneen Kauniaisten Ruoskan. Nostalgiaa saatiin heti kättelyssä, kun toimitsijana nähtiin todellinen KaRu-legenda Matti ”divarikenttienSimoSaarinen” Sartonen. Punanutut saivat peliin räiskyvän startin. Kovan intensiteetin päätteeksi Tommi ”Ruoska” Rämä huomasi pistosyötöllä keskelle unohtuneen Antti ”Hakki” Sauvolan joka vei minuutin pelin jälkeen SaVen 0-1 johtoon. Stadion repesi liitoksistaan kun Saven ”Boyko-Järvi” (Norppa – Toiviainen) kaksikko naputti erätauolle 1-3 lukemat.  Huikeassa vireessä koko päivän muutenkin uurastanut Ilmari ”MVP” Norppa puikotti kypärätemppunsa ja siivitti SaVen turvallisen tuntuiseen 3-6 johtoon. KaRu alkoi runnomaan maaleja ja siirtyikin pian 7-6 johtoon. Mikko ”Kölli” Toiviainen pamautti Toni ”Kibe” Halosen tarjoilusta tasoihin ja vielä vahvaa kevättä elävä Petri ”Rude” Lehto antoi illan toisella osumallaan SaVelle avaimet voittoon. KaRu kuitenkin tasoitti paria minuuttia ennen loppusummeria ja lopputuloksena oli runsas maalinen 8-8 tasapeli.

Save – Masu

Tanner rytisi ja laidat paukkuivat kerrakseen kun Sairaan Vedon ”Jättiläiset” saivat puolen päivän koitokseensa vastaansa Uudenmaan Maha-Patriootit. Lehtereillä olikin todellista urheiluSPEKTAAKKELIn tuoksua. Fyysisen kamppailun valmiimpi joukkue oli Masu. Neljän pelatun minuutin jälkeen peli oli mahoille 0-2 inc. epäonnistunut tolpparankkari. Vastuunkantoa alkoi ottamaan viimein myös Pekka ”EliManning” Vihannon johtama ”kakkosvitja”. ”Crazy Legs” Juho ”AhmadBradshaw”Helander puski väkisin Masun patrioottipuolustuksen läpi, siirtäen palloa kauniilla hidastetulla syötöllä Antti ”Double Trouble/VictorCruz” Sauvolan lapaan – TOUCHDOWN! Vielä kun Jere ”LawrenceTynes” Laukkasen kaukopotku- ja Comeback Kid Pekka ”Elite&Eli” Vihannon toimittama ”PedExpress” löysivät ylämummoon, Save kuroi avauserässä siis ensin rinnalle…. ja ohi Petri ”Big Ben” Lehdon paiskatessa vanhanaikaisensa jälleen vastustamattomasti verkkoihin – TOUCHDOWN! Maaleja tehtin molempiin päätyihin edellisen pelin tapaan hurlumhej-tahtiin. Ilmiliekkeihin joutunut  Jere” Earth,WindAndFire” Laukkanen tykitti YV:llä toisensa vieden Saven 2. erätauolle 5-4 johtoasemassa. Sairas Veto jaksoikin esimerkillisesti tuomarilinjan sallimaa Masun über-fyysistä hakkaamista kaksi erää. Kolmannessa jotain särkyi… No konkreettisestikin. Mm. Ilmari ”PrimeTime” Norpalta pyörähti nilkka, ”QB” Vihanto sai toiseenkin jalkaansa puujalan ja Marcus”theBarbarian”Björkbackaa ajeltiin TODELLA rumasti laitaa päin. Muutenkin taisteluasenne lopahti. Masu sai kolmannen erän alkuun kaksi helpohkoa maalia. Vaikka Markus ”Bullet-proof” Björkbackan kaunis viivasivallus löysikin taskuun, pelejä ei koskaan voiteta oman pään jatkuvalla lepsuilulla. Jälleen nähtiin kliseenomaisestikkin se maalinjälkeisten vaihtojen merkitys, sillä 13 sekuntia myöhemmin omissa kolisi lopullisin seurauksin. Save hävisi lopulta ne ratkaisevat tuumat kentällä ja koko ottelun 6-8. Kokonaisuudessaanhan tämä oli aivan turha ja typerä tappio – WE FREAKIN’ HAD IT!

Turnauksen saldo: Piste.
Ongelma:  ei enää näyttäisi olevan maalinteko, vaan niiden loputon päästäminen omiin.

”DESIRE – DISCIPLINE – D-FENCE!” Näitä tarvittaisiin.