7.4.2013 SaVe – SCH II 3 – 3

SaVe – SCH II 3 – 3

Päivän toisessa matsissa vastaan luisteli liukkailla kengillään SCH II. Tässä oli odotettavissa nopeampi tempoisempi peli kuin edellinen rusettiluistelu.

Ensimmäinen erä mentiin toisiaan kyräillessä ja mietiskellessä mitäs tässä tehtäisiin. Vastustaja sai viiden minuutin pelin jälkeen rangaistuslaukauksen jonka Timo nappasi kuin karkin puhumaan oppimattomalta pikku lapselta. Pala kakkua. Rangaistuslaukaus annettiin melko erikoisessa merkeissä, koska Timo itse hankki tämän torjumalla läpiajon. Puusilmä tuomari oli ilmeisesti saanut tikun silmäänsä kun rankun sai arvottua vastustajalle. Noh, pääasia että se hoidettiin.

SCH pääsi tuikkaamaan ottelun ensimmäisen maalin toisessa erässä, ruma maali mutta kaikki lasketaan. Tähän päästiin vastaamaan vasta kolmannen erän neljännellä minuutilla, kauniista 3-2 hyökkäyksestä. Taas ne Larionovit ja mitä näitä nyt punaisissa silloin muinoin pelasikaan saisivat nyökätä hyväksyvästi: Toni tuo kiekon(pallon) ylös, jättää Ilmarille joka Mikon herätyshuudon saatuaan jatkaa tälle joka täräyttää pallon maalivahdin ohitse! Bum!

Tähän vastustaja muutaman minuutin jälkeen vastaa, mutta seuraavat kaksi maalia ovatkin Sairaan vedon megalomaanisia kuteja. Ensin päivän viidennen maalinsa tekee Juho alivoimalla pitäen vastustajia pilkkanaan ja seuraavaksi Ilmari haistaa muutakin kuin pahan hajuisen itsensä ja tuikkaa Tonin sairaan vedon reeboundin maalin nurkalta sisään turhia kuleksimasta.  Homma haisee valmiilta, mutta ikävä kyllä vastustaja pääsee 4 sekuntia ennen loppua ilman maalivahtia tekemään maalin. Vastustajan maali meni etuyläkulmaan juuri pallon menevästä aukosta. Hirrveetä tsäkää siis! Taisi kaveri vielä kompastua vetäessään jolloin mailan kärki sattui juuri sopivasti osumaan palloon samalla kun hallin valot häikäisivät koko pelin muita häikäisseen Timon silmiä. Pelin jälkeen maalintekijä havaittiin veikkaustiskillä laittamassa lottoa vetämään, ”Tänään tuntuu tuuria löytyvän”- tokaisten.

3-3 lopputuloksena ja näillä eväillä karsintoihin!