16.11.2013 NTH – SaVe

Ensimmäisen matsin tehottomuuden sävyttämänä SaVe lähtee taistelemaan seuraavassa pelissään NTH:ta vastaan.

Totuttuun tapaan SaVe antaa vastustajalle mahdollisuuden ottaa ohjat käsiinsä heti pelin alussa antamalla yhden maalin eteen. Tämä kuitenkin kuitataan ylivoimalla Matsin syöttäessä (lämätessä) siniviivalta poikkikentän Ernolle jonka ohjaus (lapa jäähän, nimi lehteen) sinkauttaa pallon pömpeliin. 1-1!

Tässä tilanteessa mennään ottelun toiseen erään, erään jossa tuomarit hakevat roolia ja näkyvyyttä itselleen. Tämä nähdään surkeiden tuomioiden sumana, kliimaksina Antti ”still-couple-more-penalties” Sauvolan ”korkeamaila”, jonka arvon seeprat arpovat 5 minuutin arvoiseksi. Antin maila osuu palloon joka on vastustajan lantion korkeudella josta pallon kimpoaa vastustajan kasvoihin, tästä vastustajan kuoleva joutsen –imitaation avustuksella arvon tuomarit sitten keksivät tuon 5 minuutin jäähyn. Vastustajat rokottavat SaVea kerran 5 minuutin jäähyn alkupuolella. Jäähyn toisella puoliskolla Ilmari ”eiks-tää-olekaan-lätkää” Norppa käy kolaamassa vastustajan vielä 2 minuutin arvoisesti laidan paremmalle puolelle jolloin SaVe joutuu kahden miehen alivoimalle. Loppu alivoima kuitenkin klaarataan ilman suurempaa hätää kiitos kurinalaiselle ja hyvin liikkuvalle alivoimamiehitykselle.

Kolmannen erän ensimmäisestä vaihdosta SaVe miehitys käy kuittaamassa itselleen rutiininomaiset miinukset vastustajan paiskatessa lukemat 3-1:n. Tähän kuitenkin vastataan alle minuutin päästä Ilmarin ”silmät kiinni ja täysiä”-kudilla joka uppoaa verkon perukoille, vapauttavan passin parhaalle maalintekosektorille heittää Osku. 3-2! Vastustaja kuitenkin rokottaa muutaman minuutin päästä jälleen SaVe miehistöä johon kuitenkin vastataan Santerin 4-3 maalilla. Maalin Santeri ujuttaa pakkimaisesti aivan hyökkäyksen kärjestä, maaliviivan tuntumasta Vesa Herrasen passista. Save yrittää vielä ilman maalivahtia viimeisen minuutin, mutta arrrrmottomasta pyörityksestä huolimatta tasoitusmaalia ei saada aikaiseksi.

Loppulukemiksi jäi 4-3. Sauna-anaalyysin pohjalta ratkaisuksi jäi Save miehistön laukaisupaikkoihin pääsyn ongelma. Noin kymmenellä vedolla per peli ei pitkälle pötkitä. Lisää vetoja ja rohkeutta ratkaisuihin kaivataan nyt kipeästi!

SaVelta viedään jälleen yksi palikka pois Ernon loukatessa muutakin kuin mielensä vastustajan hypätessä pelurin päälle tämän pötkötellessä kentän pinnassa. Seurauksena alavartalovamma ja sairasloman pituus tuntematon.

Tähdet jäävät nyt jakamatta, tähtiraati haluaa unohtaa pelin mahdollisimman nopeasti ja etsiä sankareita paremmista otteluista.