15.01.2011 OJy II – SaVe 3-3

… Vuonna 73 eaa Rooman valtakunnan aikaiset urheat gladiaattorit astelivat eksaktisti kuuman kostealle Colosseumille keisarin eteen taistelemaan henkensä edestä…

Sillä faktalla ei taas ole mitään tekemistä vitosdivarin saati Sairaan Vedon kanssa. Pelipaikkana oli Masalan kolea ”salibandycenter” ja peli sen perus 30 minuuttia myöhässä. Tosin äärimmäisen tärkeä otteluhan oli kyseessä punapaidoille mahdollista sarjanousua ajatellen. SaVe sai siis lauantain ensimmäisessä koitoksessa vastaansa keskikastissa majailevan lohkon tasapelikoneen Otaniemen Jyllääjät II:n.

SaVe sai otteluun lennokkaan lähdön kun juoksukone Mika ”SaVenBrianLeetch#2” Rautio naputti nousunsa päätteeksi pallon varmasti reppuun. OJy II kuittasi kuitenkin pelin tasoihin 15 sekuntia myöhemmin. ”Nuo maalin jälkeiset vaihdot….”. OJy II ”jylläsi” dieselveturin tavoin ottelussa jo kahden maalin karkuteille. Mieliin muistuivatkin lokakuisen taistelun 1-1 -traumat, jolloin intensiivisesti sumputtaneet otaniemeläiset olivat lähellä täyttä pistepottia.

OJy II kuitenkin odotetusti viimein passivoitui ja Save sai heti luotua paineen OJyn päätyyn. SaVen määrätietoinen painostus palkittiin ajassa 25.43, kun Lasse ”mårtensdalinforsberg” Mikkonen kavensi maalin päähän komean kierron päätteksi, Antti ”köyhänmiehenbrendenmorrow” Sauvolan alustaessa osumaa. Vain hetkeä myöhemmin Mikko ”5.divarinAdamOates” Toiviainen tasoitti kolmeen kolmeen tasavajaalla, tehden röyhkeän henkilökohtaisen marssinsa puolustuksen keskelle ja niitaten pelivälineen vastustamattomasti ohi hölmistyneen ”Kettererin”. Tämä aivan toisen erän loppuhetkillä.

Kolmannessa erässä ei maaleja nähty. Toni ”HelsingforssinStefanLiv” Anttonenkin torjui komeasti ne harvat, mutta vaaralliset OJy-pistohyökkäykset. Lopputulos 3-3. OJy II nujusi kauden jo neljännen tasapelinsä, kun taas SaVe katkaisi kahden ottelun tappioputkensa. Ottelussa oli huomattavissa paljon positiivista ilmettä, mikä varmasti lupailisi hyvää ”KUOLEMAN OTTELUUN”, sarjakakkosta SK Jyräystä vastaan…