13.11.2011 SaVe II – Kondis (4-2)

Ensimmäiseen peliin lähdettiin halukkaina puolustus peliin ja uuden noppa 5 taktiikan oppineina. Puolustuspelin kautta saatiin hyvää luottoa peliin ja heti ensimmäisen erän alulle saatiin painetta vastustajan päätyyn. Sitä kautta vastustaja otti jäähyn, josta pääsimme hiomaan ylivoimaa. Jonkka jysäytti viuhuvan rannarin vasemmasta laidasta Roopen perseen kautta maaliin, mutta propsit kuitenkin Jonkalle! 🙂 Toinen maali tuli Matsille hienosta noususta ja kentän hienosta blokkauksista yhdistettynä Matsin hienoon yksilösuoritukseen. Veskari ja pakit kahville ja pallo tyhjiin. Ensimmäisen erän lopulla rupesi ote hieman herpaantumaan ja hermo ehkä hieman kiristymään. Toisessa erässä muutamaa tilannetta lukuunottamatta oltiin altavastaajia. Siitä vastustaja pääsikin tasoittamaan muutamalla pienellä puolustuspään nukahduksella pelin 2-2. Kolmanteen erään uusin eväin! Saatiin peli hieman rauhoitettua ja hermot taas kuriin. Ruettiin vähitellen pelaamaan omaa peliä taas. Hyvän puolustuspelin ja Timon hinojen torjuntojen ansiosta pelissä mukana ja hyökkäys halukkaina. Veren maku suussa halukkaana maalin tekoon. Tomi teki urotyön ja painoi pallon hienosti maalille, veskari torjuu eteen ja Tomi painaa palloona ajautuen laitaan, josta melkein nollakulmasta täräyttää maalia kohti ja pallo menee maaliin. Tilanteita tuli paljon, joista vielä yksi maali kehkeytykin lisäksi. Vastustaja koitti vielä kuudella miehellä palloa saada meidän maaliin, mutta tiivis noppa 5 kesti loistavasti ja uhrautumisia vetojen blokkauksiin nähtiin paljon. Miska ehti varmasti 10 kertaa pallon eteen viimeisessä vaihdossaan aivan loistavasti.