SaVe – On7 21.2.2015

JA OIKEEEEEEIN FANTASTISTA SALIBANDY-ILTAA!!!
Illan toisessa pelissä kohtaavat turnaukseen lähdettäessä sarjakolmonen Sairas Veto (14p) ja kakkospaikkaa pitävä ON7 (17p). Kärjessä porskuttava KD II (17p) oli aiemmin aamulla hoitanut omat pelinsä voitokkaasti.
Ja se mitä edellisen pelin 44:59-tappiomaaliin tulee, otan oikeudekseni lähteä kritisoimaan sitä. Pesislyöntien specialistina sanoisin että lyönti oli laiton.
Se, näin ja niin….
Otteluun!
Siipirikkoinen SaVe oli saanut kaavittua kokoon kaksi kenttää… näiden lisäksi flunssapojat Santeri ”Ebola” Manninen ja Pekka ”SARS/13.hyökkääjä” Vihanto huojuivat kentälle pelien välissä vedettyjen turkinpippureiden ja buranoiden ansiosta.
Tähtihyökkääjä Ilmari ”Rautapää…korpi” Norppa ei puolestaan flunssassaan ollut kyvykäs pelaamaan, hänet oltiinkin ylennetty johtamaan aitioon mustapunaisina tiiviiseen mikekeenanmaiseen puolustusformiin ja päämäärätietoiseen barcamaiseen-pallonhallintaan. Vain purkka puuttui. Tuiki-tärkeä päivitys ja apu Coach Mikkosen johtamalle poppoolle.
Erää ehditty pelata tovi – tiivistä tiivistä – kunnes Elias ”Tobey-Maguire-look-a-like” Tammela lukee peliä kuin meikäläinen ABC-kirjaa ja toimittaa lättyä maalille hiipineen Toni ”PeteLehto” Halosen lapaan, joka kaksi kertaa hakkaa palloa, ensimmäinen veskan patjaan ja toisen reboundin ON-veskan puikoista sisään. Very nicee!
ON/OFF.
1-0.
ON7 on jatkuvasti vaikeuksissa pelinavauksensa ja rakentelunsa kanssa Sairaan Vedon pitäessä helvetillistä miesvartiointia, missä tila ja aika otetaan pois. ON7 joutuu jatkuvasti lyömään toivotaan toivotaan palloa SaVen päätyyn päin. Nämä yritykset blockataan sillä että pääsääntöisesti ja harvinaisesti kaksinkamppailut voitetaan prosentuaalisesti 80-20% suhteella. PROGRESS!
Kaiken tämän ruumiillistumana on pyörremyrsky riehumassa ja repiessä ON7-pelaajien peliasuja paikoiltaan. Pyörremyrsky nimeltään Oskar ”theFreakin’TORNADO” Saarno. Tämä viiksi-tuhmeliini blockaa vetoja kropallaan, päällään, sukuelimillään… välillä pelaa maasta – jäähy tulee – ei hätää – SaVe osaa hoitaa AV:nsä tyylikkäästi ja tiiviisti. Huikeaa tekemistä ennenkaikkea hienolta ihmiseltä!

Maalilla viimeisimpänä lukkona ihmiscyborg Panu ”panunator” Könni, joka eliminoi loput laukaukset tyylipuhtaasti. HÄN – ON – COOL!
Kolmas erä kolkuttaa. Tammela on illan tonttinsa täyttänyt, saanen kovan iskun vastustajan mailasta polveensa. Peli päättyy. Samoihin aikoihin Ville ”the-water-boy” Kankkusen huoltajapassi oli erääntynyt, punainen kortti ja mies ajettiin tuomarin toimesta katsomoon aitiosta. Hyvin virkeää virkeää toimintaa tuomarikaksikolta Jack Lemmon – Walter Matthau. (Ilmeisesti tämän pöytäkirjan tarkastuksen tilasi kuitenkin vastapuoli, eli ON7. Hieno urheilumielen osoitus heiltä 😉 -toim. huom)

Sairaan Vedon tiivistäessä entisestään, ON7 on voimaton. Pelin lähestyessän loppua, ON7 ottaa veskaa pois, kuudetta pelaajaansa laatikkoon…Maesto Saarno riistää syötön keskialueella, hätääntynyt ON-veska palaa kesken matkansa takaisin maalille. Saarno pamauttaa puolesta kentästä järjettömän ZEMBAN joka kierteisenä kiemurteli niukasti yli maalin. Yleisö huokaa!!!!
Peli päättyy 1-0 Sairaalle Vedolle

– valmennukselta GREAT WORK!
– Joukkueelta SIMPLY WAU!
Panulta kauden kolmas nolla peli! Huikeaa!

Pelaajille annettiin toimeksianto, ja se toteutettiin. Joka jätkä kentällä teki huikeaa duunia ja täytti missionsa.
Ja vaikkakin ero kärkeen hieman kasvoikin turnauksessa, loppukaudelle jäi vielä paljon saavutettavaa. Nyt kuitenkin voi iloita hetken hienosta ja upeasta voitosta kärkipelistä…mutta vain hetken.

SaVe – On7 1-0 (1-0, 0-0, 0-0)

Julkaistu kohteessa SaVe peliraportit, SaVe peliraportit 2014-2015
Close Bitnami banner
Bitnami