Bayer Jorvi – SaVe 6.2.2016

Shave! Ave! Shame!

Sairas Veto porskuttaa pienenmoisessa voittoputkessa kaadettuaan jo kolmannessa matsissa peräkkäin vastustajansa, kuten aina niin kolmannen erän kirillä. Seuraavana peli Save vs Pistepörssin ygönen Herra Huivi. ”Otetaan se jätkä vaikka kahdella kiinni, muilla ei ole niin väliä”. Vastustajalla on siis se yksi kaveri jolta pitää ottaa pelihuumori pois ja peli on meidän. Sovitaan, että Ville ”Vanha” Talo ja Tomi ”BAM-BAM” Keskinen hoitavat tämän tehtävän aina kentällä ollessaan. Selevä, tämä hoituu kyllä.

Viime pelin ensimmäisessä vaihdossa pallo noukittiin Saven maalista, nyt vastustajan maalivahti saa notkistaa selkäänsä ja kaapaista pallon verkon perukoilta. Pallo lähtee omasta päästä Eliakselta, passi VT:lle, joka riplaa ja heittää pallon Mika ”AKI!” Kupilalle, tämä pujottelee B-pisteiden väliin, tekee ”harhautussyötön” jonka jälkeen laittaa sen oikean passin Immulle oikealle laidalle, joka jatkaa suoraan syötöstä kuumaakin kuumemmalle Mika ”EnMeeSuihkuunKunEiTulluHiki” Aholle takatolpalle. Tämä pamauttaa heti syötöstä pallon maaliin!! 0-1 ja 34 sekuntia pelattu! 5 passes breaks any defence vai miten se meni?!?(4 real passes and one fake hei, osaan mä laskea)

Kahdeksan minuutin kohdalla Hot-Hotter-Mika tekee päivän 25. syötönkatkonsa ja täräyttää jo toisen maalinsa pelissä, ranne soi vasempaan alabögeen! 0-2!

Erätauolla pelureita muistutetaan, ettei vastustajaa tarvitse kuitenkaan ihan nirhata vaan se pallon pois ottaminen ja syöttö- sekä vetolinjojen peittokin on ihan ookoo välillä.. Ensimmäisen erän lopussa Save nääs otti muutamat tyhmät jäähyt ehkä ylilatauksen ansiosta.

Toiseen eräään —>

3 minuuttia toista erää pelattu ja kaamea pyöritys vastustajan päässä on tosiasia. Ukkoa pyörii kuin tivolissa, toiset syövät hattaraa ja toiset keskittyvät olennaiseen eli potemaan huonoa oloa. Pyörityksen keskellä Aki ”PehmeetRanteet” Suittio kaappaa itselleen pallon ja lähtee kanttaamaan kentän oikealta laidalta vasemmalle. Kanttaa, vetääkö se, ei vielä, kanttaa edelleen, vetääkö nyt? Ei vielä, edelleen se siellä kanttaa.. Päästyään noin maaliviivan kohdalle vasemmalla laidalla Aki laittaa ranteet lukkoon ja pallo helähtää takaylämummoon! 3-0! Peli hyvin hallussa ja kivaa on, nami nami!

8 minuuttia toista erää pelattu ja peli on 3-3.. Ihan kivasti oli hallussa hei!

Nooh, kuitti tulee onneksi nopeasti muutamassa minuutissa Vihanto-Mikkonen Combon ominaisuudessa, nyt vain 4,99$! Huom! Rajoitetun ajan!  Pekka puskee laidasta kahden pelaajan välistä minimanaalisesta aukosta, päästään 2-1 tilanteeseen.. Kutkuttavaa.. Kuti kuti!..Passi puolustajan lavan ylitse ja Lasse pääsee paukauttamaan suoraan syötöstä, vetää kuitenkin reiluuden vuoksi sinne alakulmaan mistä maalivahti alkoi liikettään tehdä.. Pallo kolkahtaa maaliin!! 3-4!

18 sekuntia ja vastustaja tasoittaa.. Mutta Huivin maalisaldo näyttää ympyrää ja pasmat ovat sekaisin! Saanut vasta 2 syöttöpistettä 😀 Tästä voidaankin sitten miettiä ja tehdä päätelmiä onko se kaveri nyt ollut meidän pakkien pihdeissä vai ei.. 4-4

Erä näyttää loppuvan tasatilanteessa.

Mutta ei! Pallo vastustajan päädyssä, Mika isolla Koolla vasemmassa kulmassa.. Immu juoksee maalille ja huutaa AKI! Aki säpsähtää vaihtoaitiossa ja kaataa juomapullonsa, Mika ei tästä kuitenkaan hätkähdä vaan laittaa passia maalille josta Immu täräyttää ”NHL maalin(kysykää Krideltä)” oikeaan yläkulmaan putken ja tolpan kautta, *DING! DING!* 30 sekkaa erää jäljellä ja Save ottaa 4-5 johdon! 4-5

Vastustajan selkäranka napsahtaa kuuluvasti. 3. erä onkin Saven näytöstä.

Ensin Osku naruttaa vastustajan maalivahtia saaden pallon maalin eteen ja huitaisemalla suoraan syötöstä ”tippuvan lehden”.. Pallo ottaa pikku jengaa yläilmoista ja tippuu mahallaan röhnöttävän moken selän päälle josta kuopii maalin perukoille Oskun ihastellessa vieressä! 4-6!

.. Ilmis pääsee myös maalin makuun pienen häröpalloilun jälkeen pallo löytää tiensä Kapteeni Manniselle jolta pallo ajautuu Ilmiksen lapaan, rannari ja se on maaliiii, goal GOal GOAL!! 4-7!

.. Pekka ihastelee patsaan lailla paikallaan postaavia Tomia ja Lassea vuorotellen miettien kummalle jakaisi palloa. Ehkä kavereilla oli ideana pysyä paikoillaan ettei vastustaja vain näe? Mene ja tiedä, mutta pallo löytää tiensä Lasselle poikkisyötöllä, josta Lasseliini siirtää pallon hallitusti tyhjiin moken vielä ihmetellessä toisella tolpalla mitä tapahtui! 4-8!

.. Tasavajaalla vastus vielä kaunistelee lukemia 5-8.. SE ON SIINÄ! Savelle 4. voitto putkeen ja jaetulla ykkössijalla sarjassa! 3 erä oli taas se ratkaiseva, aika jännää! WOW! Ihunaa! See on hunajata hunajata mulle ja sulle My my my my MY!! 17 pojoa kuten kahdella muullakin tiimillä, josta toista vastaan on vielä yksi 4 POJON GEIMI TULOSSA! Tästä myöskin vastustajat vain pahenevat kun turnaus turnaukselta vastukset ovat nyt sarjataulukossa ylenevässä muodossa.

Play-Off parrat alkavat kasvaa…

Bayer Jorvi – SaVe 5-8 (0-2, 4-3, 1-3)

*** Aki ”Kantti” Suittio 1+1                                     Komeita peippailuja! Vastustaja oli kuin pässi narussa Akin käsittelyssä.

** Tomi ”Teippimestari” Keskinen +3                  Oikeaan aikaan jäällä, hienoa suorittamista ja taistelua!

* Mika ”+39C” Aho 2+0                                           Toinen matsi yhtä hyvä kuin edellinen! Maaginen turnaus!