FC Tuusula – Save 2.12.2017

Ja niin Sairas Veto valmistautui mieltä kuplivan ja hapokkaan päivän ensimmäisen koitoksen jälkeisen tasapelin Vichylle kohtaamaan voitonjanoisena Football Club Tuusula Ä-J:n. Työsulkuun ajautuneet bad-ass Lasse ”Martel” Mikkonen, Sami ”thaimaat-mielessäin” Lensu ja Jone Kotilainen ”Loui”Erikson korvattiin profiloiduilla REPLACEMENTSteillä. Scracheistä kaiveltiin nimet Mika ”italiaano” Aho, tämä tyylikäs herrasmies saapuikin pukuhuoneeseen vimpan päälle laittautuneena kravaatti ja puvuntakki yllään kunnioittaen tätä suurta eventtiä. Jatketaanpas listaa…

Sanotaan että Björn Borg söi aina ranskalaiset ketsupilla ennen tennisottelujaan.. Business-maailmaan ajautunut wassapp-welho Tomi-Pekka ”a.k.a ROLLE” Parkkinen löytyi sitä vastoin pukuhuoneesta alastomana 10 min ennen pelinalkua matkalla suihkuun, saunaa kun ei THT-Center tarjoile. Rutiininsa kullakin.

Ja sitten kolmantena valmennus draftasi, posti-pankki-vakuutusalan syväosaajan, mies joka on huhujen mukaan joskus ollut salibandyn SM-liigassakin, Atte ”monsieur” Laine. Tämä mies taitaa varmasti pakettien kotiin toimituksen kuin laskukaavat millä paraabelilla pallo saadaan laukauksen muodossa verkkoon.

Noniiiiiiiin, jaaaaa tervetuloa omasta puolestani seuraamaan tekstin rikkaassa ja silmiähivelevässä mustavalkomaailmassa tätä jännittävää näyteltämää Sairaan Vedon ja FC Tuusula Ä-J:n välillä. Tilastojen valossa Tuusula lähtee hienoisena ennakkosuosikkina peliin, mutta tilastot ovat tilastoja. Sairaan Vedon maalihanasto oli hyvin auki ensimmäisessä pelissä ja ennusmerkit paremmasta olemassa, kunhan oma pää saadaan teljittyä yhä paremmin. Maalille the MAFIOOSO Kride ”fucky’all” Talvinen, jonka silmät hehkuvat punaisena raivosta jo ottelua edeltävässä lämmittelyssä. TULTA JA TAPPURAA sekä rainbows and unicorns ofcourse tiedossa.

Avauserää ennätetään pelata vajaat viisi minuuttia kun Lepistön Jarno estelee itsensä ja Tuusulan aaveelle. Sairas kummitus YV-käynnistetään ensikertaa ”normivitjoilla” ja sehän näyttääkin tuovan heti tulosta. Pallo liikkuu nätisti kun alkukauden liekkipelaaja Mika ”vierevät-kivet-eivät-sammaloidu” Pohjola löytää viivalta Pepe ”MONKEYSoutOFmyBACK” Ojala virittää kaamean rannekudin maalin yläosaan ja siihen kuitenkin maltilliset tuuletukset vaikka sisällä kiehuu ja riehuukin. Kirsikkaa vielä valmiin kakun päälle kymmenen minuuttia myöhemmin, niin Pepe päättää vapauttaa vasemmalta laidaltaan Mika ”kraka-suorassa-tukka-fliipattuna” Ahon maalipaikalle, ”Maho” tekee liikkeen maalin edustalle ja liikkuvat taakke… rystyllä kuitenkin haltuun ja varma kämmen sijoitus ja verkko heiluu sitä myötä ja SaVe heiluttaa avauserän jälkeen 2-0 johdossa.

Toiseen erään ja vihulainen tuikkaa helpon näköisen kavennuksen, äijä maalin kulmalla vapaana jonne pallo sarhataan ja helppo työ laittaa pömpeliin. 1-2. Tästä ”Rolle” suivaantuu ja antaa hetkeä myöhemmin nätin passin vahvaa periodia pelaavan Vesa ”länsimetro-kulkee-jalka-siedettävässä-kunnossa-elämä-taas-raiteillaan” Herrasen lapaan, jonka viuhuva ja tarkka laukaus löytää maalin alanurkasta tilaa. 1-3. Sairas Veto tiivistää entisestään tahtia, nähdään kulmavari by ”kakkosvitja” TONY – OSKU – PEKKA a.k.a CZECHKIN’ LINE, huomionarvoisesti 0 maalia omiin ”ALL DAY”… yhtä kaikki kolmonen boxiin ATTE – MAHO – IMMU. Viimeksi mainittu antamaan, millin tarkka passi löytää MAHOn pikku kantti ja veto maalin vasempaan kulmaan. 1-4.

Kolmas erä alkaa 2-4 lukemissa ja preerian aavikolla tulee…. Risupallot pomppii. Tyyntä myrskyn edessä? Gorilla perhe (isi, äiti, sisko ja veljekset Frank ja Tony) +adoptio pikku-apina Freddie on ikävästi kiivennyt Sairaan Vedon ykköspyssyn harteille. Kaukispeleissä tuo pikku apina Freddie ravistellaan irti, mutta salibandykentille saapuessa Ilmari ”mr.Timebomb” Norppa saa kokea aina itsepintaisen pikku-apinan kiipeämisen takaisin paikalleen.

HYRSKYNMYRSKYN… Immu katkaisee pelonsekaisen Tuusula-pakin hätäroiskaisun infernaalisen karvaustyön tiimoilta… ottaa haltuun… liukuu p-pisteelle ja vapauttava lämäri heittää tuuletusten saattelemana kirjaimellisesti nämä vertauskuvalliset gorillat ja apinaeläimet selästään!!! PAMM 2-5 ja kun sama mies on räyhänä, suutuspäissään lisäilee omaa pistesaldoaan ensin toisella osumalla Mahon passatessa takatolpalle pakkien välistä ja laukaus yläpeltiin. Immu ”the-man” Norppa viimeistelee hurjan iltansa ja riistää pallon keskialueella aivan viimeisillä sekunneilla ja karkaa sekuntitaisteluun kelloa vastaan läpiajoon. Laukaus lähtee pienen puikkelehdinnan päätteksi ja sujahtaa hömistyneen maalivahdin kainalon alta pömpeliin. Kello pysähtyy kuin jamesbondissa aikaan ”59:59” loppulukemiksi 3-8. Tähän väliin Ville ”pakkasherra” Saloranta on saanut tärkeän henkilökohtaisen onnistumisen onetimerista maalin merkeissä.

SaVe voittoon, kolme pistettä himaan ja PAPPAS pizza kutsuu osaa pelaajistoa.

MEDIAN TÄHDET

*** Ilmari Norppa 3+1 (+5) (Maestro is back)

** Mika Aho 2+1 (+5) (Fresh legs brings the fine result)

* Pepe Ojala 1+1 (+2) (Super-pakin paluu)

FC Tuusula – Save 3-8 (0-2, 2-2, 1-4)

Julkaistu kohteessa SaVe peliraportit, SaVe peliraportit 2017 -2018
Close Bitnami banner
Bitnami