SaVe – Bayer Jorvi 31.10.2015

Kahden tunnin paussi pelien välillä on aina mahtavaa \0/. Tekemistä riittää ja väsy ei iske puseroon.  Edellinen peli ei kuitenkaan ollut niin paha fyysisesti, että sen pitäisi vaikuttaa enää seuraavaan matsiin mutta näin se turnauksissa aina vain menee, toinen matsi on infernaalisen paha riippumatta ensimmäisestä. Valmennus yrittää herätellä nukkuvia SaVelaisia huutamalla ja mailalla läpsimällä juuri ennen peliä. Myös nukkuvan Tomin naaman peittäminen hikisellä kengällä tuntui toimivan 😉 .

Vastustajalla on ennakkoscouttauksen mukaan 1 mestarismies joka meidän pitää nollata, muilla ei niin väliä! ”Aina kun sillä kaverilla on pallo niin mieheen kiinni vaikka kahdella!” Nooh, niin. Tämä ainoa herrasmies joka piti ottaa tiukasti kiinni kävi heittämässä 2+1 (yhden vielä alivoimalla ja toisen ilmaveivillä, MITÄ MITÄ MITÄ!?!)tehot ennen kuin SaVen puolustus sai miehestä otteen kapteeni ”Mörkö” Mannisen riuskojen otteiden kannustamana. Voidaankin tehdä perinteiset ja hypätä jälleen ottelun toiseen erään ja 0-3 tilanteeseen. Tämä tilanne nähtiin viimeksi Farmi-porukka Viski-Ässien pelissä…

Toisen erän loppupuolella pelataan tasavajaalla Ville ”Vammauttaja” Vanhatalon istuessa jäähyllä vastustajan kolausyrityksen jäljiltä (”Mähän vaan kompastuin” –VT ”Yritys riittää!”- Mr. Referee). VT keräilee kamppeensa laidan väärältä puolelta ja lampsii jäähylle. Mika ”Kuolema” Kupilalla oikealla laidalla pallo… Tilaa riittää vajaiden pelaajien takia… Ville ”Kalma” Kankkunen hiipii vasemmalta, eikä kukaan merkkaa tätä …. Kupila antaa passia vapaana olevalle Kankkuselle joka tällää Villemäisen rannarin takayläbörsään! 1-3!

Kolmannen erän alkuun Jorvin pojat heittävät vielä yhden maalin SaVen päätyyn, jälleen tämä sama herra pisterohmu syöttäjän paikalla, peli 1-4 ja 2+2 tehot kaverille joka oli ainoa kenestä tarvitsi pitää huolta… Hienoa pojat!

Nyt alkaa jo kuumottamaan valmennuksen poskia, jalat tuntuvat tahmeilta ja kaikki vedot jäävät joko vastustajan läskimuuriin tai viimeistään maalivahdin suojuksiin. Niskat menevät kyyryyn ja usko alkaa loppua, voidaanko tätä enää voittaa!? 7 minuuttia pelattu kolmatta erää ja harkitaan jo maalivahdin pois ottamista… Kunnes.. VT jakaa palloo Pekka ”FlyingMan” Vihannolle vasempaan laitaan… Tapahtuu pieni rytminvaihdos ja pakista irtaantuminen (Helloweenin mukainen ruumiista irtautuminen oli myös lähellä!)…. Pallo löytää tiensä keskelle hiipineelle Oskar ”BlackBeard” Saarnolle, tapahtuu ”Ottikohan se ees haltuun?”- haltuunotto jonka jälkeen pallo lähtee mailan lavasta kuin märän pyyhkeen sivallus pakaroille ja vastustajan molarilla ei ole muuta tekemistä kuin kaivaa pallo maalin yläbörsestä! 2-4! Toivo herää, mehän saadaankin palloa sinne verkon perukoille, tehdäänpäs pojat lisää! Koko joukkue saa virtaa tästä maalista ja vastustajan noppaviis-siitä viis puolustus alkaa hajoamaan. Vastustaja puuskuttaa. Ei jaksa enää. SaVe hurmioituu ja jalat vispaavat ylikierroksilla. Nyt painetaan vaikka päädystä läpi. Koko pelin jatkunut Saven myllytys saa pari myllynkiveä lisää. Enää ei säästellä.

Kaksi minuuttia edellisestä, ykköskenttä tatamilla. Tanner tärisee. Miestä kaatuu kuin aisaa. Vesa ”Bull” Herranen saa jäähypörssin ykköspaikkaa silmät kiiluen tuijottavalta Kapteeni Möröltä pallon ja ajaa sisään vasemmalta laidalta, ranteet lukkoon ja pallo aivan täydellisellä vedolla maalin vasempaan yläkulmaan! Save hurraa, Jorvilaisten naamat alkavat mennä murjotuksen puolelle. 3-4!

Aika alkaa loppua ja 2 minuuttia ennen viimeistä summerin pöräystä otetaan aikalisä. Viimeiset minuutit tiivistetään kahteen kenttään. Kakkonen menee nyt kaukaloon, maalivahti pois, Immu muistelee viime pelin maalejaan ja päättää ottaa vastuuta ja menee kuudenneksi pelaajaksi kentälle. Alkaa armoton pyöritys, laukauksia satelee vastustajan maalille, ei mene sisään! Kunnes Mörkö Manninen lainaa pelivälinettä Svodoba Vihannolle, kaamea kuti lähtee ja menee vastustajan perskannikoiden avustuksella perille maaliin asti!! BOOM!!!! Peli on tasan! 4-4! Vastustajan mielestä on jälleen vääryys tapahtunut, Savea ei kiinnosta ininät, maali lasketaan!

Ykkösvitja kentälle. Vielä on aikaa vaikka mihin. Vastustaja pääsee Saven alueelle. Hyökkääjältä riistetään maila(ite tiputti)…Vastus jää itkemään menetetyn mailan perään ja ykkösvitja pääsee 3-1 hyökkäykseen. Bull-Brains-Clinical vastaan 1 pakki, Bull ravaa pallon kanssa vasenta laitaa ylös, Clinical jää takamiehen paikalle ja kevytjalkaisin Brains jolkottaa takatolpalle. Bull veivaa veivaa ja lopulta vapauttaa Brainsin tekemään maalin tyhjiin sieltä tolpan vierestä! Peli 5-4 SaVelle!

Minuutti vielä jäljellä, nyt pojat tarkkaa peliä vaan. Kakkosvitja kentälle, Pekka vie pallon päätyyn ja pitää sitä siellä yli puoli minuuttia, hienoa, juuri näin pitääkin pelata! Loppujen lopuksi vastustaja saa vielä pallon itselleen ja yhteen hyökkäykseen on vielä aikaa. 9 sekuntia jäljellä, vastus saa vapaalyönnin täydellisestä paikasta. Mitä tapahtuu, Saven hyökkääjistä 2 juoksee vaihtoaitioon taistelun uuvuttamina?!! Vaihtopelurit juoksevat pää kolmantena jalkana kentälle estämään katastrofia! Vapari annetaan.. Savelaiset syösyvät maaliviivalle Läski-Salosiksi vetoa blokkaamaan, viimeinen kuti blokataankin oikean jalan nilkalla! Peli päättyy SaVen 5-4 voittoon!!!

Tähtisadetta:

* Vesa Herranen 1+1, Aivan mahoton veto yläpörsään ja voittomaalin alustus

**  Pekka Vihanto 1+1, tärrrrkeä tahtomaali ilman maalivahtia pelatessa! Supersuoritus!

*** Oskar Saarno 1+0, taisteluilme mahdoton, kaikki kaksintaistelut omalle tiimille

SaVe – Bayer Jorvi 5-4 (0-1, 1-2, 4-1)