SaVe – Ikhtys 29.8.2016

SaVen ensimmäinen harjoituspeli 3-divarin Ikhtystä vastaan tapahtui eilen ääriään myöten täynnä olleessa Myllypuro
AC Areenassa. Pelkästään tätä peliä varten AC 2 ”Iltis” kentälle oli tehty uusi katsomo sekä valojärjestelmän uudistus.

Ensimmäinen erä meni vastustajalla 2-0 SaVen pelaajien puhallessa muniinsa ja opetellessa uuden divarin sykettä.

Erätauolla tapahtuneen valmennuksen tervetulotoivotuksen 3-divisioonan vauhtiin sekä kehoituksen jalkojen rivakampaan
vasen-oikea vaihtoon + pakiston jyrän ”Kulmapommi” Manniselle annetun neuvon näyttää mallia kamppailupelaamisesta jälkeen ottelu alkoi sujua paremmin.
Nähtiin Pekka ”Humppa” Vihannon rystyhöpötys(syöttö By Lasse ”KetonenvaiMyllyrinne?” Mikkonen), aijaijaijai, kaunista oli! Voitte tarkastaa osuman myöhemmin Juutuubista.
Nähtiin myös miten Ville Kankkunen avasi kauden maalitilinsä heittämällä pallon maaliin omalta puoliskoltaan, vastustajan pakin mailan hiukan avittaessa. Beautiful! Uh!
Myös ”A” heitti pallon pömpeliin (maalin edestä suoraan syötöstä(syöttö vasemmasta nurkasta) vasempaan ylämummoskeliin moken liikkuessa vasemmalta oikealle). Mahtavuutta!
Huhut kertovat myös Lasse ”Sketsi” Mikkosen tehneen yhden maalin, tälle ei vain silminnäkijöitä löytynyt. Muisks!

Peli alkoi jo näyttää mukavalta SaVen johtaessa 4-2 viimeisen erän viimeisellä puoliskolla. Kova karvaus oli aiheuttanut kovia hankaluuksia Ikhtyksen pakistolle. Jotenkin
vastustaja kuitenkin punnersi itsensä ensi rinnalle ja sitten vielä ohitse 5-4 lukemiin. Kaksi viimeistä maalia tehtiin aivan maalin edestä SaVen huonon merkkauksen takia.
Tähän tarvitaan siis keskittyä reeneissä! Viimeisellä minuutilla SaVe otti vielä maalivahdin pois ja lähti hakemaan tasoitusta. Pallo pyöri hyvin ja laukauksiakin saatiin, viimeisellä sekunnilla pallo kilahti tolpassa Atte ”Lämy” Laineen viivapommista.

Sitä lähemmäs ei kuitenkaan päästy ja peli päättyi 5-4 Ikhtykselle.

Hyvä ensimmäinen matsi 3-divarijoukkuetta vastaan antaa uskoa tulevalle kaudelle! Hyvä tästä tulee!

SaVe – Ikhtys 5-4 (0-2, 2-0, 2-3)