SaVe – Jedan Staga 14.3.2015

Tammisaaren turnauskekkerit jatkuivat toisella pelillä Jedan Stagaa vastaan. Marraskuinen koitos oli JS:n dominanssia (6-2), joten SaVella oli kalavelkoja maksettavana korkojen kera.

Terhakas ja hektisk SaVe räväyttää superalun. Lars ”MyPa” Mikkånen räpsäytti helpon näköisesti pallon maalinyläosaan Jyri ”divarikenttiensamivenäläinen” Karjalaisen tarjoilusta, varsin keskeltä se sujahti vieläpä. 1-0. Ja kun reilut kaksi minuuttia oltiin pelattu oikeaan laitaan treidattu Ilmari ”peto-on-irti” Nårppa tuplasi varsin samantyylisesti SaVen johdon. Det var jätte kul. 3-0 syntyi erän jälkipuoliskolla, kun Oskar Saarnå dippaa palloa Aksu ”pelipaita-himaan+teippiä-selkään” Sauvålalle, joka punnertaa timosusimaisen kääntölämärin alakulmaan Jedan Staga-pakkien ihmetellessä tätä kevään hyökkäyspörriäistä. Trevligt att träffas säger Aksu och erä pakettiin.

1st intermission

Coach Mikkonen kehuu urhoollista SaVe-laumaa. Peli on hyvää, joukkue taistelee joka pallosta komealla intensiteetillä. Bra bra.

Toinen erä käyntiin. Ville Kankkunen klaaraa muutaman tyylipuhtaan kaksinkamppailu-voiton vastustajasta. Ja muka hitaaksi väittivät – kokoajan oli homma hallussa! Ilmari kokee jälleen tutuksi ja turvalliseksi pamauttaa illan toisensa täysin identtisestä paikasta kuin illan ensimmäisen, kahden-kolmen SaVe-jampan tehdessä helvetillistä maskia JS-keeperille. Yläfarmor och tulostaululle fyra – ett numret ja peto on jälleen irti. Huj!

Jossain kohtaa sitten nähdään divarivuoden torjunta a’la Panu (on cool). Tulee kaksykkönen…. Hyökkääjä nro1 vie palloo syvälle ja jakaa nro2:n puolelle lapaan. Magnifito venytys by Panu ”Mr Flex” Könni, joka venyttää itsensä isoksi ja kuin kissa hyökkää pallon tielle. Laukaus kolisee kypärän ja yläriman kautta kulmaan. Simply våu och toppen!

2nd Intermission

Nähdään ”backhand-backhand”maali. Kuten yleensä näissä tilanteissa, myös nytkin Pekka ”Hackband-Svodoba” Vihantå luonnollisesti tällöin mukana, pelaten tietysti tutummalla, rystyllä laidan kautta Åsku ”Divarikenttien-viimeinen-QB” Saarnolle, joka sujauttaa backhand-vanhanaikaisen voimalla röyhkeästi pömpeliin. HUTHUT! Maalissa on yhtä paljon tahtoa ja intoa kuin sulhasella hääyönä! Ja tuota… Jasså!

Pari palloa löytää tiensä The ”Panu” Wall:n taa, kunnes kokoillan repinyt ja raastanut Elias ”seminuoriwadeimmonen” Tammela tarjoaa kovan syötön viivalta Ilmarille, joka ”aksumaisesti” ohjaa pallon upeasti maalin edestä läheltä ylös. MR HATTRICK!!! Kauden toinen. Wiuwiu! Hattuja kentälle & standing ovation. Klap klap*. Siinä samassa taputellaan myös tämä matsi. 6 : 3. SaVen saldo turnauksesta siis 3pöints, ja sarjakakkoseen (ON7) ja realistiseen III-div.karsintapaikkaan ero två poinstsarna. DET ÄR KLAR.

*** Hattrick-hero Ilmari ”Mozyakin” Norppa
** Panu ”Mr No” Könni – vuoden torjunta 2-1 tilanteen onetimer! ilmiömäinen jälleen.
* Elias ”liborprohacka” Tammela & Jyri ”sheaweber-hyökkäämässä” Karjalainen. Puolustuksessa Elias varma ja upea syöttö Immun osumaan. Jyriltä upeaa kahteensuuntaan kamppailua, syöttö ja wau. Kauden paras peli tältä herrasmieheltä.

SaVe – Jedan Staga 6-3 (3-0, 1-1, 2-2)