SaVe – KD 29.10.2016

SaVen karavaani suuntasi seuraavaksi Espooseen, jossa punamustissa vaihteeksi pelaava SaVe kohtaa eduskunnasta tutun KD-puolueen. Katsomosta löytyy SaVen lasarettiosaston edustusta Vesa ”Keklu” Herranen ja Tomi ”lähdenkin-tästä-jo-kotiin-ennen-ku-laulut-starttaa” Keskinen.

Ensimmäinen börsäke nähdään ajassa 05:25, kun Jesse ”Tikku” Takkula saa rauhassa siirtää pallon tyhjään verkkoon, varsin näyttävän syöttökombon päätteeksi. SaVe jäähyilee hetkeä myöhemmin Viljami ”BOOM-BOOM-BOOM” Nykäsen ja Lasse ”tjämäejjolejalkapalloa” Mikkosen voimin. Molemmista YYVEIstä räpsähtää häkki Kriden selän taa. Muutama ZUCCARELLO pääseekin punasiipivahdin suusta. Ensimmäisen erän laukaustilastot 4-4, KD johtaa peliä 0-3.

Toinen erä ei paljoa tuo parannusta. Ensteks KD nakuttelee 4 maalia, kolme jälkimmäistä puolentoista minuutin sisään. Erän loppu hetkillä SaVe osuu kahdesti.

Lasse ”Seutulan Elvis” Mikkonen nikkaroi laitaa myöden, tuomarin käsi nousee pystyyn jäähyn merkiksi… kuudes mies hyppää askiin. Svoboda tarjoutuu viereen one-timerille, mutta Lazzo näkeekin kentän toisella puolella viilettäneen Ilmari ”BFF-with-Janne-Tähkä<3” Norpan, jonka onetimer ei kohoakkaan ylös vaan painuu alas. Tarkemmin ottaen alabörsään. 1-7 WUUHUU!

Vain hetki tästä ”Mika-Mika-maa”  Pohjolan ja Kupilan maalinedusta-nikkarointi löytää tiensä repuskaan ja lukemat jälleen kaventuvat kaventumistaan… 2-7.

Kolmas erä täynnä toivoa, ei mitään menetettävää taaskaan-lähtökohdat.

Erän alku lupailee jotain. Mika ”GREAT-BALLS-ON-FIRE” Aho ja Atte ”Tasmanian Devil” Laine kikkailevat keskenään, ja Aten lopulta laukoessa, maalinedustalle rynninyt Mika ”osuikopalloon?!” Aho ohjaa pallon rebbuseen. Maalivahti on menosa Turgguseen?! En tiedä. Peli kuitenkin numeroihin 3-7.

SaVella on paras erä menossa. Nähdään tilanteita, joista muodostuu aihioita. Aihioita aihioiden perään. Tulostaululle tämä ei tällä kertaa eskaloidu. Vastustaja pääseekin yksin läpi. Kride ”Karaoke-lover” Talvisen I KILL YOU ALL – vastaantulo ei tänään kantanut loppuun saakka, vaan loppunumerot viimeistellään tyhjäksi ammottavaan maaliin. GOOD TRY THOU! Allekirjoittaneen mielestä hienoin yksittäinen pelitapahtuma.

Näin tänään, eli eilen. 8-3 KD ottaa ensimmäisestä SaVe-koitoksestaan pisteet Klaukkalaan.

SaVe – KD 8-3 (0-3, 2-4, 1-1)