SaVe – PU-58 10.10.2015

Sairaan Vedon kauden ja päivän kakkospeli saatiin startattua 3h:n odotuksen jälkeen, kun mäkkärit oltiin nautittu ja hotpowerit sivelty yhteistuumin sairaanvedon atleettisiin vartaloihin. Lämpimän kutkuttava fiilis, että homma menee kuin rasvattu..kirjaimellisesti.

Ja alkuvihellyksestä lähtien saatettiin aistia, että kyseessä oli napsua verran kovempi joukkue, kuin päivän ensimmäinen vastustaja. Tämä näkyi jo maalipaikoissa, joita ei siunaantunut enää samalla tavalla kuin avausottelussa PU-58:n pelatessa tarkkaa puolustuspeliä.

Ensimäistä maalia saatiin odotella 12 mailia, kun täpötäysi SaVe-yleisö hallilla räjähtää (Lasse + jälkikasvu ja Tomi) . Nätin syöttöcombon päätteeksi, kahden kentän mies Ilmari ”ei-ihan-niin-yksinäinen-kuin-Matt-Damon-Marssissa” Norppa heitti pallon ohi hölmistyneen PU-58 veskarin. 1-0. Pelihän vaikuttaa olevan SaVen hallilla. Avaus-setti purnukkaan ja neljä erää pidetty yhtäjaksoisesti nollaa omassa päädyssä. Valmennusjohto Elias ”Jortikka” Tammela ja Ilmari ”Rautakorpi” Norppa kaivaa onnellisesti karvaisia napojaan.

Toinen erä, KABOOM!! Virheitä virheiden perään, joista vastustaja rankoo isolla kädellä neljään minuuttiin kolme häkkiä ensin rankkarista…sitten kaksi täysin unholaan muistikuvista jäänyttä maalia. Reportteri kokee nyt post-traumaattista stressihäiriötä nk. PTSD-tilaa. Aivot ovat pois sulkeneet trauman ja elän kieltämisvaihetta. Hollywood viisaus ”Scoreboard don’t lie” on sittenkin totta, siellä näkyvät surullisen näköiset 1-3 numerot vastustajalle. Missä olet Man on Firen John Greasy?! Tule takaisin Denzel Washishington!!

Kolmas erä alkaa, Washingtonin läsnäolosta ei tietoakaan, sillä PU-58 jatkaa erän alkuun maalitehtailuaan. Karmaisevan oman alueen harhasyöttövirheen jälkeen, laiskahkosti maalin taakse hiipinyt PU-58:n Nikkinen antaa löysähkön mutta millintarkan namupassin maalin eteen hiipineelle tyhjälle kaverilleen, joka napauttaa one-timerin lähietäisyydeltä ohi voimattoman Krister ”rankkareiden-erikoismies-suuntaan-tai-toiseen” Talvisen. DAMN YOU NIKKINEN!!1!

Tässä kohtaa kun yleensä selkärangasta kuuluu se ikävä naksahdus, Sairaan Vedon peli-ilme terävöityy ja extra-kovalla prässillä paine saadaan kreikkapuolustukseen pakotetun PU-58:n päätyyn. Rookiekauttaan pelaava Mika ”jengimme-wannabe-Luca-Modric” Aho pamauttaa pelin toisen syöttöpisteen korjanneen Vesa ”manonfire-selkeestikkin-katsottuna” Herrasen tarjoilusta lukemiksi vielä 2-4:n.

Timeout ja infernaalinen takaa-ajo vielä ilman maalivahtia ei tällä kertaa eskaloitunut tulokseksi, vaan SaVe kokee kauden ensimmäisen tappion.

Keho kieltäytyi osalta pelaajistoltamme yhteishenkeä nostattavan homosaunan infernaalisen pahanolon poltteen iholla vuoksi. Ihminen on psykofyysinen kokonaisuus, tappion tunne, Hotpower höystettynä kiikareihin oli vain osalle save-pelaajille liikaa. (Pekka yksin) It was too freakin’ painful.  :’(

SaVe – PU-58 2-4 (0-1, 3-0, 1-1)