13.11.2011 SaVe II – Fiba (1-0)

Lähdettiin seuraavaan peliin taas itseluottamusta täynnä. Puolustus toimi loistavasti, mutta tällä kertaa hyökkäyspään pallot tuppasi pomppimaan ja mitään hirveitä maalinteko tilanteita ei tullut. Muutama laukaus sinne tänne. Sitten tapahtui kummia. Jonkka sai jäähyn lähietäisyydestä meidän hyökkäyspäässä, jota hän jäi itsekseen mutisemaan. Tuomari näki tämän loukkaavana ja täräytti jonkalle 10 päälle. Sitä koitin mennä selittelemään, mutta tuomari ei tuomiota muuta. Siihen täräytti vielä 2+2 päälle, josta ei tähän päivään mennessäkään ole vielä hajua, että mistä se toinen 2min tuli. Ei auta itkut markkinoille. Alettiin pelaamaan alivoimaa. Ykkös erä meni melkein kokonaan alivoimaa rikkoen ja tämä saatiin loistavasti ja itsekurillisesti hoidettua pois alta. Tilanteita tuli päästä päähän. Maalit jäivät uupumaan ja aikaa kului. Kolmannen erän alkuunkin mentiin erittäin luottavaisin ja rauhallisin tuntein, niin kun kaikin puolin peli rauhallisesti mennytkin. Lukuunottamatta tuomareita, jotka tuntuivat olevan paniikissa.. Kolmanteen erään. Palloittelu jatkui rauhallisena ja muutamia tilanteita molempiin päihin syntyi. Timo taas hienoilla torjunnoilla ja joukkue hienosti blokkaamalla piti pelin 0-0:ssa. Vastustajalla tuntui pallo polttelevan, joten lisättiin höyryä. Taisin Tomille mainitakkin, että ”Nyt mennään niin raivolla kentälle, että ratkastaan tämä peli.” Jonkka vetää, pallo hieman ohi ja paluu pallo maalin takaa Roopen lapaan ja Roope ei tunnetusti tyhjäänkään maaliin ratkaise. 😀 Syöttö Eliakselle maalin takaa Elias viivaan jonkalle ja jonkan tuttu Gorillan kaikuinen ruoska puhuu ja veskalla ei ole mahdollisuutta maskin takaa nähdä mitään ja pallo painuu aivan yläpörsään Jonkan hienosta ratkaisusta. Peli päättyy tiukkaan lukemaan 1-0 ja nollapeli on tosiasia! Onnittelut Timolle ja suuri kunnioitus hienoista torjunnoista!