18.11.2012 EBL-Save

Terrrrrvetuloa kuuntelemaan epäsuoraa tekstilähetystä epäsuorasti Myllypuron kentältä numero 2! Tapahtumana neljännen divisioonan Salibandy ottelu EBL-Save. Tavoitteena 2 pistettä ja vastustajan nöyryytys. Mutta mitä sitten tapahtuikaan?

Ottelu alkaa samalla tavalla kuin aikaisemmatkin matsit EBL:ää vastaan, SaVe myllyttää ja pyörittää, EBL vastaa vastahyökkäyksillä. Kymmenennen minuutin jälkeen SaVe aloittaa maalinteon Pirkka ”onFire” Lindin siniviiva pommilla. EBL vastaa muutamaa minuuttia myöhemmin ylivoimalla ja erätauolle mennään tasatilanteessa 1-1.

Toinen erä mentiin erikoisen black outin merkeissä koko joukkueelta, josta palattuamme huomaamme tulostaululle ilmestyneen 4-1 lukemat EBL:n hyväksi. Merkillistä ja hyvin jännää.

Kolmannen erän alussa Save vielä tuli huohottamaan vastustajan niskaan paukauttamalla kaksi maalia ja siirtymällä 4-3 tilanteeseen. Mutta mutta. EBL:n hannailu noppaviitosessaan imi Sairaiden Vedon pelaajien vauhdin ja siirtymällä vastustajan lönköttelyyn maalipaikkoihin ei saatu tarvittavaa tekemisen meininkiä jolloin tasoitus jäi tekemättä. Tulessa olevan Pirkan ja vastustajan säärisuojahärön saadessa samaan aikaan jäähyboksiin tutustumispassin vastustaja kävi tuikkaamassa 5-3 maalin Timo Wikströmin taakse. Lopullisen niitin vastustaja teki räikeän tuomarivirheen aiheuttamalla ylivoimalla. Vastustaja kompuroi ja kaatui, pelasi palloa maassa sekä otti tukea kyynerpäällään Save-karvaajan leuasta. Tämän jälkeen avulias ja nimetön karvaaja jatkoi kanssapelaajansa tukemista mailansa iskulla vastustajan polveen jolloin mahdollisesti tuulenvire kaatoi vastustajan. Missä on oikeus ja kohtuus?! Epistä.