22.11.2014 SCH Akatemia – SaVe II 3-8

Kahden tunnin tauon, pizzojen ja puutuneiden paikkojen jälkeen oli vuorossa alkukaudesta vain yhden pisteen hankkinut ja tähän otteluun kahdella vaihtomiehellä lähtenyt SCH Akatemia. Ensimmäisestä pelistä tutuilla teemoilla ja asenteella piti lähteä liikkeelle, mutta jotenkin vastustajan hyyyyvin hitaasti käynnistyvä torpedopeli tuotti SaVe:lle yllättävän suuria taktisia ja toteutuksellisia vaikeuksia, varsinkin ensimmäisen erän hieman helpohkosti syntyneiden kahden johtomaalin jälkeen. Ensimmäisestä vastasi Matti K pakin paikalta esitetyllä hallitulla (!) kuljetuksella ja rannelaukauksella, toisesta Juho onetimerilla Jaakon nappisyötöstä. Toisessa erässä peliä ei kuitenkaan saatu tapettua ja lipsuminen alkoi näkymään myös tulostaululla, kun SCH:n kapteeni ensin pyssytti joukkueensa tasoihin kahdella hienolla yksilösuorituksella ja erän loppuun hurmoksen päälle saanut SCH ohitti Timon vielä kertaalleen siirtyen 3-2 johtoon SaVe-puolustuksen suosiollisella avustuksella. Toisella erätauolla nähtiin SaVe-penkillä vakavia naamoja, mutta voittajien erään lähdettiin kuitenkin päättäväisenä, luottaen omaan liikkeeseen ja pelikirjaan. Pian JJ-tutkapari värkkäsikin tärkeän tasoituksen ja perään Jarno osui Villen poikkarista. SCH:lle tarjottiin vielä tilaisuutta hieman kyseenalaisen SaVe-jäähyn aikana, mutta jos itse ei tee niin yleensä kaveri iskee – ja millä tavalla: Kolme maalia ajassa 1:05! Ensin Javan voimakkaan karvauksen avulla Jagr karkaa alivoimalla läpiajoon tutuin seurauksin, seuraavasta aloituksesta Jarno nappaa pallon ja heittää neljään sekuntiin toisen häkin (sivuten SaVe II:n ennätystä!), eikä suinkaan tule vaihtoon vaan tarjoilee vielä kertaalleen Miskalle joka lataa ylämummoon. Viimeisillä sekunteilla Jagr viimeisteilee Matti R:n syötöstä vielä loppulukemat 3-8.

Tähtien puolesta yksi tuikki selvästi kirkkaimmin, sillä Jaakon 5-2 tehot tulivat oikeisiin paikkoihin ja ratkaisivat pelit.