26.10.2013 VKTP-SaVe

Toisessa matsissa SaVen vastustajaksi laidan yli kompasteli VKTP:n pitkätukat.” Taitava porukka”, osasi Lasse ”Piiskuri” Mikkonen alustaa vastustajaa. Alustuksen vaikeaselkoisuuden takia ykköskenttä onnistui tämän unohtamaan heti ensimmäisessä vaihdossa ja maalilukemaksi merkattiin 1-0 39 sekunnin jälkeen..

Viiden minuutin kyräilyn ja pelailun jälkeen Erno sai pallon omassa päässä haltuunsa ja lähti nousemaan keskiviivan tuntumaan. Vastustaja ilmeisesti oletti lavasta lähtevän syötön jompaan kumpaan laitaan ja avasivat keskustaan viivasuoran kulkureitin, jonka Erno käytti hyväkseen ja täräytti pallon maalivahdin ohitse pömpeliin! 1-1! Tämän jälkeen Mats ja Mate kävivät paukauttamassa maalin mieheen oivallisilla nousuillaan pakin paikalta maalinedustalle ja Vesan sekä  Lassen millintarkoista syötöistä! Pum Pam! 1-3!

Erätauolta lähdettiin seuraavaan erään hyvän tuntuisessa 1-3 johdossa. Kun viisi minuuttia toista erää oli pelattu sattui se kuuluisa musta hetki SaVelle, vastustaja puikotti 2 maalia alle minuuttiin jolloin oltiin taas tasoissa ja peli näytti hetken hankalammalta. Muutaman minuutin päästä SaVe sai kuitenkin tyrkättyä itsensä taas johtoon Ilmarin yllätettyä maalivahdin kulmavedollaan, etukulmasta maalivahdin kainalosta löytyi pallon mentävä aukko. Mate jatkoi päivän pistetehtailuaan (3+1 kahdessa matsissa)tekemällä seuraavan maalin viivavedolla Tonin syötöstä. Jos kirjoittaja muistaa oikein niin rannari upposi moken oikean käden paikkeille.

Kolmanteen erään mentiin siis 3-5 lukemissa. Erää oli keretty hetki läpsytellä jolloin Ilmari pääsi jälleen maalin makuun Oskun mahtavasta syötöstä, tällä kertaa pallo löysi tiensä maaliin vasemmalle ylös riman kautta. Kilahti mukavasti! Tilanne näytti erinomaiselta, vastustajan sortuessa omaan näppäryyteensä ja SaVen puolustaessa erinomaisesti ja uhrautuvasti. Mustelmia otettiin ja jaettiin, vetoja blokattiin Jarnon napatessa loput kudit ja tehdessä muutaman todellisen Game Saverin. Vastustaja sai vielä yhden pomppumaalin (taisi osua kahteen SaVe-pakkiin ennen kuin kimposi maaliin) ennen kuin Ilmari kolmannella maalillaan (maalin edustalla lapa jäässä seisoskelua puolen minuutin ajan ja hoputellen Vesaa passaamaan, passi tuli, excelent -> pallo paukahti iloisesti moken kainalosta sisään) ja Mats toisellaan (nousu pakin paikalta maalin eteen ja mahtisyöttö keltäpä muultakaan kuin maestro Lasselta -> goal goal goal!!) lopettivat vastustajan pyristelyn. Aivan lopussa pitkätukat pääsivät vielä yrittämään maalia 6 vs 3 tuomareitten unohdettua piilarit kotiinsa ja antaessaan idioottimaisia jäähyjä SaVelaisille. Miten on mahdollista saada jäähy siitä, että seisoo oman maalinsa kulmalla -> vastustaja juoksee päin ja kaatuu/kompastuu/heittäytyy/liukastuu banaaniin? Näin kävi Matsille, joten häneltä voi kysyä.

Lopputuloksena SaVelle 8-4 voitto! Ensimmäinen voitto hetkeen ja kyllä maistuikin! Kovaa duunia kaikilta ja laitettiin kroppaa likoon, hyvä jätkät!