Parin tunnin break voitokkaan avauksen jälkeen ei tehnyt terää, vaikkakin kaikki speksit menestykselle olivatkin ilmassa.

1)      Oliver ”P.O.D – BOOM” Colliander sai lisäenergiaa tukevasta hodari-mealistään

2)      Parrakasta Oskua taas väsytti, hän simahti aitioon

3)      Kankkunenkin oli saanut vaihtopelikamppeensa pesukoneesta ulos.

Harmillisesti ottelu sai yllättävästi nihkeän lähdön. Ensimmäisessä vaihdossa Panu ”oncool” Könni joutui käyttämään kaikki gamesaverinsä ja viimein viides/kuudes rebound hakattiin vääjäämättä Save-reppuun. Hetkellisesti peliä saatiinkin vielä rauhoitetuksi, mutta KD:n pelitilannekovuus ja tuoreet jalat näyttivät tuottavan SaVelle suuria hankaluuksia. Kaksin kamppailut hävittiin järjestäen. Avaus erässä lisämaaleja ei enää nähty.

Toisen erän alussa yö laskeutui SaVe-miehistön ylle. Kahdessa minuutissa 1-0 numerot vaihtuivatkin tulostaululla niks-ja-naks 5-0:ksi. Tämä sai aikaan sen että valmennuksen kulmakarvat mutristuivat ja kasvoivat yhteen. Niimpä Lázlo Miklévíc otti timeoutin, mikä hieman herätti SaVen taistelutahtoa. Syvällä suossa on vaan vaikea liikkua…  Turnauksessa kovalla YV:llä tahkonnut SaVe sai tilaisuuden. Pilviverhon raosta näkyi vähän viimein valoa. Ajassa 25:30 KD II:n Johannes Petäjistön toimesta tullut aivopieru, eli mailaan potkaiseminen/lyöminen, ja siitä koitunut ylivoima hyödynnettiin. Lasse ”jätän-kengät-hallille-ja-mailat-pukkariin” Mikkonen leipoi pallia Ilmari ”marttyyri-kun-olen” Norpalle, jonka sähäkkä kuti löysi tiensä verkkoon.  Tauolle kuitenkin inhoittavissa 6-1 numeroissa.

Ja kun jokainen erä hävitään, on vaikea voittaa ottelua. SaVe sai ottelussa vielä toisen börsän Toni ”pehmeet-kädet-kisskiss-vartoo-ÄLÄLÄHRESHINNE!!!” Halosen – Santeri ”puolustaja-on-paras-hyökkääjä” Mannisen siksak-kuvion toimesta. Kapteeni-Manninen liu’utti onetimerin etunurkasta sisään ja perään voimakkaat tuuletukset. Näissä oli aistittavissa paljon asioita:

1)      Phase 1: turhautumaa

2)      Phase 2: onnea

3)      Phase 3 endorfiini-yliannosta

4)      Phase 4 Mancester Unitedin viimekauden aiheutuvan frustraation pois-ulostus.

5)      Phase 5  ?

6)      Phase 6: PROFIT

KD vei peliä, teki poikittaissyöttö-onetimer maaleja ja hyödynsi myös hyvin ylivoimansa ja erikoistilanteensa (rl- ja vaparimaali). Heille ansaittu voitto, meille ansaittu tappio.

KD II – SaVe 8-2 (1-0, 5-1,2-1)